Dell a prezentat noi produse


Dell prezinta noua linie de notebook-uri Latitude

si o noua familie de desktop-uri OptiPlex

    Dell a anuntat astazi extinderea portofoliului sau de laptopuri si sisteme desktop pentru afaceri Latitude si OptiPlex, cu design atragator.

 Noua linie de notebook-uri Latitude include urmatoarele modele:

Latitude E6430s, un nou design, asigura echilibrul dintre portabilitate si productivitate, fiind un sistem de înalta performanta, foarte mobil si usor, cu carcasa de 13,3 inchi si un ecran suprinzator de mare, de 14 inchi.Laptopurile Latitude E6230, E6330, E6430 si E6530 cu ecran de 12,5 inchi, 13,3 inchi, 14 inchi si respectiv 15,6 inchi sunt create pentru a raspunde cerintelor profesionistilor mobili din diverse domenii, oferind durabilitate datorita duratei extinse de viata a bateriei, precum si conectivitate facilitata de integrarea celor mai noi optiuni de wireless si mobilitate.

Laptopurile Latitude E5430 si E5530 cu ecran de 14 inchi si respectiv 15,6 inchi sunt ideale pentru profesionistii care doresc o îmbinare de mobilitate si productivitate în afaceri, la un pret competitiv. Laptopurile din seria Dell Latitude E5 sunt disponibile acum cu solutia Intel™ vPro de management al sistemului.

Laptopul Latitude E6430 ATG este creat pentru a rezista la temperaturi extreme, vibratii, praf si altitudini mari si contribuie la sporirea productivitatii fortei de munca, indiferent de locatie sau conditii de utilizare, avand un ecran rezistent de 14 inchi si maner optional pentru o transportare usoara.

Familia Dell OptiPlex ofera productivitate zilnica pentru aplicatii esentiale de afaceri, fiind creata pentru a fi cea mai sigura, flexibila si usor de gestionat familie de desktop-uri business. Gama extinsa include noile sisteme desktop OptiPlex 3010, 7010 si 9010 si desktop-ul OptiPlex 9010 All-in-One.

Aceasta gama de desktop-uri optimizate pentru colaborare si productivitate ofera optiuni de conectivitate wireless, mini-mufe pentru microfon si set cu casti pentru voice-over-IP si certificare Microsoft Unified Communications pentru functionalitate optima în conferinte video, precum si suport pentru pana la trei monitoare digitale si pana la patru porturi USB frontale sau laterale.

Noul OptiPlex 9010 All-in-One, cu design elegant, ocupa mai putin spatiu, avand sursa de alimentare incorporata, montare VESA si mouse si tastatura wireless optionale.

 Noile Solutii Dell pentru clientii business ofera interfete dinamice, flexibile si intuitive, design elegant si sofisticat si control de nivel business-class pentru departamentele si utilizatorii IT de astazi. De la entry-level la premium si de la desktop-uri la sisteme ultra-portabile si rezistente, noile linii de produse ofera capabilitati precum:

 • Rezistenta: atenuator de soc StrikeZone™, senzor de cadere libera cu reactie rapida, care împreuna cu noua izolatie din cauciuc pentru hard disk îmbunatatesc suportul pentru protejarea datelor în caz de impact sau vibratii;
 • Productivitate: durata extinsa de viata a bateriei, de pana la 33 de ore si ExpressCharge™ pentru o reîncarcare de 80% într-o ora (pe anumite configuratii);
 • Cele mai usor de gestionat PC-uri business din industrie: Cea mai noua tehnologie Intel™ vPro pentru gestionarea sistemelor, Intel Active Management Technology 8.x cu extensiile unice vPro ale Dell, care ofera suport pentru gestionare BIOS si stergerea hard disk-ului de la distanta, permitand administratorului IT sa gestioneze laptop-urile Latitude E si desktop-urile OptiPlex de la distanta, inclusiv gestionarea usoara a sistemelor, chiar si atunci cand nu sunt în functiune;
 • Protejarea datelor la cel mai înalt nivel: solutia Dell Data Protection | Encryption ofera cel mai înalt nivel de siguranta a datelor, împreuna cu solutia optionala Dell Hardware Encryption Accelerator;
 • USB 3.0: USB 3.0 permite transferul rapid de date pentru stocare locala si sincronizare – ofera o viteza de 10 ori mai mare decat USB 2.0 si USB Powershare pentru încarcarea dispozitivelor USB 3.0 cand se alfa în modul sleep;
 • Conectivitate îmbunatatita: disponibila optional cu modulele LTE Mobile Broadband si Bluetooth 4.0;
 • Înalta performanta: optiunile de procesoare Intel® Core™ din a treia generatie, precum si memorie sporita si optiuni de procesoare grafice.

Portofoliul Dell de solutii business, imbinat cu experienta cumulata în urma a peste doua miliarde de interactiuni cu consumatorii în fiecare an, pozitioneaza compania intr-un mod unic, aceasta avand abilitatea de a oferi consumatorilor solutii personalizate si eficiente pentru securitate, management si productivitale la nivel de utilizator final. Aceste solutii includ Dell Data Protection | Encryption, Dell Data Protection | Access, solutiile Dell de virtualizare pentru desktop, familia Dell KACE de instrumente de management al sistemelor, solutiile Dell Cloud si serviciile Dell Pro Support.

“Traditia Dell este aceea de a livra solutii de calcul care ajuta utilizatorii sa îsi sporeasca productivitatea si sa obtina rezultate. Astazi oferim cel mai puternic portofoliu de produse, solutii si servicii integrate de pana acum, pentru a ajuta organizatiile de toate dimensiunile sa obtina mai mult,” a declarat Sam Burd, Vicepresedinte, Personal Computing Product Group, Dell. “Noua linie de produse Dell ajuta consumatorii sa îsi realizeze obiectivele prin solutii si dispozitive care sprijina utilizatorii finali – în sali de consiliu, în sali de clasa, în spitale sau pe campul de lupta – oferind, în acelasi timp, gestionabilitate si protectie a datelor la cel mai înalt nivel”.

Noile notebook-uri Latitude si desktop-uri OptiPlex vor fi disponibile în Romania începand din luna iulie.

 

Dell lanseaza noile statii de lucru Precision in Romania

Dell si-a extins gama de statii de lucru tower Dell Precision cu noile modele T7600, T5600, T3600 si T1650. Solutiile Dell Precision sunt create pentru profesionisti din domeniul design-ului si din industriile creative, care utilizeaza in mod activ capabilitati grafice avansate si putere de calcul. Incepand de astazi, noile statii de lucru avansate Dell sunt disponibile in Romania.

 

Statiile de lucru Dell Precision sunt utilizate in mod traditional pentru design asistat de computer si design de productie, explorare seismica si geologica, modelare 3D, precum si in industria design-ului si cea a filmului.

Capabilitatile tehnice cheie ale noilor statii de lucru Dell Precision includ:

 • Design unic al carcasei cu o noua configuratie interna si acces rapid la componentele cheie;
 • Noua microarhitectura Intel® si unitate CPU cu 8 nuclee pentru aplicatii multi-thread;
 • Pana la 512GB de memorie cu patru canale pentru rularea de seturi mari de date;
 • RMT (Reliable Memory Technology), o tehnologie RAM fiabila care elimina cea mai mare parte a erorilor de memorie;
 • Noua tehnologie NVIDIA Maximus, care permite simultan vizualizare si randare / simulare;
 • Suport PCIe I/O din a treia generatie pentru performanta de virtualizare imbunatatita cu tehnologie grafica de ultima generatie;
 • Tehnologie Intel vPro™, porturi blocabile si Trusted Platform Module (TPM), care ofera securitate pentru computing bazat pe retea.

Noua linie de statii de lucru desktop va oferi, de asemenea, aplicatii certificate de la furnizori de software de top, precum Autodesk, Dassault Systemes, PTC, Siemens PLM, Adobe, Avid, Grass Valley, Landmark, Schlumberger, ESRI, Barco si multi altii.

Noua linie de statii de lucru Dell Precision include:

–          Dell Precision T7600 – Creata pentru a oferi performanta maxima de calcul si vizualizare, cea mai puternica si expansibila statie de lucru de la Dell este ideala pentru aplicatii video, animatie, inginerie, simulare si analiza financiara si stiintifica a unor seturi masive de date. Arhitectura avansata a noului T7600 include una dintre cele mai performante unitati CPU, surse de alimentare si putere grafica pentru un sistem dual-socket. Aceasta ofera pana la doua procesoare Intel® Xeon® E5-2687W la 150W, cu un total de 16 nuclee de procesare, o sursa de alimentare de 1300W cu eficienta energetica de 90%, putere grafica de pana la 600W si pana la patru sloturi grafice full x16, care ofera suport pentru o placa grafica profesionala NVIDIA Quadro 6000 si doua procesoare NVIDIA Tesla C2075 in acelasi timp.

–          Dell Precision T5600 – Creata pentru medii cu constrangeri de spatiu care au nevoie de putere de calcul substantiala, statia de lucru dual-socket puternica si fiabila de la Dell este ideala pentru crearea de modele 3D complexe, crearea de continut video si rularea de aplicatii complexe de inginerie si analiza. Ofera pana la doua procesoare Intel® Xeon®, fiecare oferind suport pentru opt nuclee de procesare, memorie ECC de 128GB cu patru canale, doua optiuni de surse de alimentare de 635W sau 825W si pana la o placa grafica profesionala NVIDIA Quadro 5000 si procesor NVIDIA Tesla C2075.

–          Dell Precision T3600 – Creata pentru performanta in rularea sarcinilor de lucru cu solicitare medie, statia de lucru Dell single socket ofera un echilibru excelent intre performanta si scalabilitate pentru aplicatii 3D traditionale, CAD (computer-aided-design), CAM (computer-aided-manufacturing) si aplicatii de creare a continutului digital. Capabilitatile cheie includ un procesor Intel Xeon din seria E5-1600 sau E5-2600, doua optiuni de surse de alimentare, memorie ECC sau non-ECC de pana la 64GB la 1600MHz si placi video profesionale – pana la 1x NVIDIA Quadro 6000 sau 2x NVIDIA Quadro 5000 si un procesor NVIDIA Tesla C2075.

–          Dell Precision T1650 – Pentru aplicatii profesionale solicitante care necesita resurse peste cele oferite de un sistem desktop standard, statia de lucru entry –level de la Dell ofera performanta certificata pentru profesionistii care lucreaza cu modele 2D si 3D de baza, editare foto, aplicatii CAD si dezvoltare web. Statia de lucru T1650 va dispune de procesoare Intel Xeon de ultima generatie, pana la 75W pentru performanta grafica si noi certificari ISV si grafice.

Statiile de lucru Dell Precision continua sa ofere eficienta sporita si costuri de detinere reduse. Statiile de lucru Dell Precision T3600, T5600 si T7600 sunt certificate EPEAT® si ofera configuratii ENERGY STAR® 5.2, inclusiv surse de alimentare 80 PLUS® Gold, contribuind la reducerea impactului asupra mediului si a costurilor energetice de operare.

Statiile de lucru Dell Precision T7600, Т5600, Т3600 si T1650 sunt disponibile acum in Romania. Pentru informatii despre preturile statiilor de lucru Precision, va rugam sa contactati partenerii autorizati Dell.

Bucuresti, 18 iunie 2012 –  Dell Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.