Noul mouse Cyborg creat pentru jucatorii MMO a ajuns in Romania


     Cyborg M.M.O.7 este un mouse de gaming proiectat special pentru jocurile de tip MMO (Massively Multi-player Online). Premiat pentru inovatie la CES 2012, mouse-ul produs de Mad Catz Interactive a ajuns in Romania prin intermediul distribuitorului PC-Coolers, devenind disponibil in ofertele principalelor magazine online. Printre specificatiile speciale ale lui Cyborg M.M.O.7 se numara reglarea dimensiunii si a greutatii, senzorul Twin Eye cu rezolutie 6400DPI, cele 78 de comenzi programabile in orice joc si butoanele 5D.

Jucatorii profesionisti prefera cele mai bune echipamente care le pot aduce un plus de competivitate in concursurile internationale. Mouse-ul este echipamentul definitoriu care poate stabili ierarhia unui concurs de gaming. CYBORG M.M.O7 este mai mult decat un mouse. Echipamentul integreaza o serie de tehnologii avansate si o multitudine de modalitati de ajustare a caracteristicilor, astfel incat jucatorul sa poata reactiona cat mai rapid la situatiile din joc. Fie ca vorbim de WoW, EVE, The Lord of the Rings Online, Star Wars: The Old Republic, Guild Wars sau RIFT, CYBORG M.M.O. 7 ofera comenzi pre-programate si suport pentru orice titlu MMO si nu numai.

Mouse cu dimensiuni ajustabile
Dimensiunile mouse-ului sunt ajustabile și se adaptează mâinii jucătorului astfel încât prinderea acestuia să fie în același timp sigură, precisă și comodă. Sunt disponibile 3 părți mobile pentru extensia mouse-ului în lungime dintre care una este foarte aderentă. Părțile laterale se pot schimba cu unele disponibile în pachet pentru a adăuga aderanță sau greutate mouse-ului.

78 de comenzi programabile pentru orice joc
Un număr de 13 butoane programabile fac echipă cu 3 moduri MMO și un buton shift cu două poziții pentru a oferi utilizatorului până la 78 de comenzi predefinite. Combinând cele 15 butoane ale mouse-ului cu funcțiile predefinite, jucătorul poate efectua în timpul cel mai scurt un număr mare de comenzi complexe cu care partenerii de joc nu pot ține pasul.

Butoane unice 5D
Butonul 5D permite accesul rapid la 5 comenzi fără ca jucătorul să ridice degetul de pe acesta. Cele patru direcții pot fi selectate rapid iar prin apăsarea acestuia poate fi activată o altă comandă. Pasionații de jocuri MMO se vor simți în largul lor știind că pot apela la cele mai importante comenzi prin câteva mișcări simple.

Plug-in pentru World of Warcraft
Programatorii talentați de la Cyborg au creat o extensie pentru World of Warcraft care permite jucătorilor să vizualizeze rapid artefactele și vrăjile și să activeze comenzile prin butoanele mouse-ului. Timpul pierdut pentru navigarea prin meniul complex al jocului este acum câștigat prin acțiuni rapide iar avantajul pe care-l are posesorul unui mouse M.M.O. 7 se traduce în șansele unei victorii fără emoții.

Pe lângă acest instrument util, tehnologia ST (Smart Technology) proprietară Cyborg vă oferă control total asupra configurării mouse-ului. Se pot crea profile pentru fiecare joc, se poate stabili senzitivitatea cursorului, comenzile multiple și butoanele pentru fiecare funcție în parte.

Lumini RGB ajustabile
În majoritatea cazurilor atmosfera unui LAN Party presupune și o lumină difuză, de slabă intensitate, insuficientă pentru a vizualiza mouse-ul sau tastatura. Cyborg M.M.O. 7 dispune de un sistem de iluminare RGB ce oferă nu mai puțin de 16 milioane de culori, total configurabile, pe care le puteți regla după bunul plac cu ajutorul software-ului ST inclus.

Senzor “Twin Eye”cu 6400DPI
Mouse-ul pentru jocuri Cyborg M.M.O. 7 beneficiază de noua generație de senzori laseri “twin eye” care citesc separat fiecare axă, pentru a sesiza nu mai puțin de 6 metri pe secundă. Indiferent de modul pe care îl preferați, M.M.O. 7 va oferă posibilitatea de a regla rezoluția între 25 și 6400DPI, butonul DPI de pe mouse făcând trecerea rapidă de la o setare la alta.

Mouse cu greutate reglabila
Fie că preferați un mouse ușor sau unul mai greu, Cyborg M.M.O. 7 se poate plia pe cerințele voastre datorită sistemului de reglare a greutății. Un număr de cinci discuri metalice, cu greutatea de 6 grame fiecare pot fi adăugate sau îndepărtate pentru o senzație cât mai apropiată de dorința utilizatorului. Atunci când nu sunt utilizate discurile metalice pot fi stocate într-un container special destinat acestui scop.

Despre Mad Catz
Mad Catz Interactive, Inc. (AMEX/TSX: MCZ) este un furnizor global de produse inovative destinate divertismentului digital. Portofoliul este împărțit în 5 branduri principale: Mad Catz® (gaming ocazional), Cyborg™ (gaming PRO), Tritton® (gaming audio), Saitek® (simulatoare) si Eclipse™ (pentru divertisment acasa si la birou).

Detalii despre Cyborg M.M.O.7 pe pagina oficiala: cyborggaming.com/prod/mmo.htm
Mouse-ul este disponibil in stoc in Romania și costa aproximativ 500 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 24 aprilie 2012PC-Coolers.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.