Allview Mobile prezenta la Mobile World Congress Barcelona 2012


       Allview Mobile participa la cel mai important eveniment international dedicat tehnologiei comunicatiilor mobile, Mobile World Congress Barcelona 2012, care se desfasoara in perioada 27 februarie – 01 martie. In cadrul acestui eveniment, Allview anunta actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru gama de tablete AllDro Speed, fiind prima companie romaneasca care va introduce Android 4.0.3 pe dispozitivele sale.

„Ca jucatori importanti cu experienta extinsa in piata terminalelor mobile si a tabletelor, participarea la eveniment va avea ca principal obiectiv stabilirea unor noi colaborari cu distribuitori de pe piata europeana a telefoniei mobile. Strategia noastra de dezvoltare vizeaza cresterea ariei de acoperire in piata europeana prin extinderea canalelor de distributie.”, a declarat, Lucian Peticila, Manager General Allview.
Actualizarea sistemului de operare la Android 4.0 pentru produsele din gama Allview AllDro Speed va fi disponibila in cursul lunii martie pe website-ul producatorului. Printre beneficiile pe care le aduce Android 4.0 se numara: posibilitatea de redimensionare a widget-urilor, interfata grafica imbunatatita care integreaza butoanele pentru functiile de baza: Home, Back si Recent Apps, accesare concomitenta a aplicatiilor deschise prin Home Screen, control sporit al traficului de date prin network data manage, introducere mult mai facila a textului, e-mail organizat in foldere, Wi-Fi direct, editor foto nativ, posibilitatea efectuarii apelurilor video prin aplicatii precum Skype sau Yahoo.

La eveniment, vizitatorii standului Allview vor interactiona cu reprezentantii companiei si vor avea posibilitatea de a cunoaste si testa portofoliul de produse: smarphone-uri Dual SIM, telefone Dual SIM si tabletele Allview AllDro Speed cu sistem de operare Android 4.0. De asemenea, acestia vor putea proba in premiera si cele mai noi prototipuri de produse Allview.

Compania este prezenta la standul propriu, D34, hala 2.1 in cadrul pavilionului Romaniei. Pe Youtube poate fi accesat un videoclip de prezentare realizat de Allview pentru WMC Barcelona 2012.

27 februarie 2012 – Allview Mobile Romania, Brasov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.