Brasovenii de Allview trec la un alt nivel cu tableta AllDro 2 Speed


Allview lanseaza tableta 3G cu ecran capacitiv multitouch de 8” – AllDro 2 Speed. Modelul ruleaza sistemul de operare Android 2.3.4 si este prevazut cu procesor Cortex A8 de 1,2 GHz, procesor grafic Mali 400 MP cu patru nuclee, doua camere foto, memorie interna de 8 GB si conectivitate la internet prin Wi-Fi si dongle 3G.

Datorita configuratiei tehnice avansate si a continutului bogat in aplicatii, tableta combina functionalitatile pentru activitatea profesionala cu cele dedicate timpului liber pentru a oferi o experienta multimedia inedita.

Ecranul capacitiv multitouch de 8” proportionat 4:3 faciliteaza editarea documentelor, citirea cartilor electonice si navigarea pe internet. Mai mult, tableta se poate tranforma intr-o consola de jocuri pe care le reda direct in browser sau din memorie.

AllDro 2 Speed poate fi personalizata cu aplicatii si jocuri din magazinele online de aplicatii care se adauga celor preinstalate, recomandate de Allview, precum: Allnews, Multiling, Task Killer etc. De exemplu, AllNews este instalata pentru a prezenta cele mai recente stiri din toate domeniile de interes, in timp ce aplicatia Multiling optimizeaza modului de introducere a textului prin schimbarea tastaturii clasice a sistemului de operare Android.

La redarea fisierelor video de pe internet tableta realizeaza streaming full HD direct in interiorul paginilor prin browser-ul HTML5 cu suport Flash instalat. Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, face posibila vizionarea filmelor pana la rezolutii Quad Full High Definition (2160p).

Alaturi de aplicatiile de e-mail si office, in activitatile de business, tableta permite prin conexiunea DLNA transferul de fisiere multimedia (filme, imagini, muzica) catre un televizor sau proiector in conditii optime de sincronizare fara a fi necesara conectarea prin cablu.

AllDro 2 Speed  poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de  lei. Pachetul standard include alaturi de tableta un cablu OTG, alimentator si casti. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

Brasov,  06 februarie 2012 – Allview Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.