Un nou smartphone Dual SIM de la Allview – P2 AllDro


     Allview anunta lansarea unui nou smartphone Dual SIM – P2 AllDro. Al doilea telefon din gama de produse DroSeries, ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5, are un ecran de multitouch capacitiv de 3,5”, camera foto principala de 5 MP, sistem de navigare GPS si conectivitate la internet prin 3G HSPDA si Wi-Fi.

“Noul smartphone Allview echilibreaza perfect functionalitatile a doua telefone intr-unul singur. Cu noul aparat aplicatiile pentru activitatile de business se imbina perfect cu aplicatiile pentru entertainment, iar cele doua cartele SIM permit transferul de date si de voce simultan. P2 AllDro este alegerea potrivita pentru utlizatorii care isi doresc un smartphone Dual SIM la un raport calitate – pret foarte bun”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

P2 AllDro acopera toate posibilitatile de conectare la internet. Prin conexiunea Wi-Fi sau 3G, noul telefon realizeaza streaming video direct in paginile web si acceseaza email-ului, retelele sociale si alte aplicatii din interfata sa personalizata. De asemenea, prin functia Hotspot aparatul se transforma intr-un router 3G care permite conectarea a 8 dispozitive la internet de mare viteza – HSPDA.

Pentru a capta momentele importante, P2 AllDro are o camera principala de 5 MP care surpinde toate detaliile unei fotografii prin functiile speciale: autofocus, panoramic, detectia fetei si smile shot. Mai mult, camera inregistreaza video la o rezolutie de 480p si 30fps si faciliteaza realizarea apelurilor video in cele mai bune conditii.

P2 Alldro isi confirma utilitatea si prin asistenta sustinuta pe care o aduce functia sa de navigare GPS. Pentru a ajunge rapid oriunde, noul smartphone are functia GPS care gaseste cea mai simpla cale catre destinatie in hartile electronice disponibile.

In completarea functiilor de mai sus, smartphone-ul are trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel si AplyStore. In AllNews pot fi consultate cele mai noi stiri din toate domeniile de interes, in AplyStore se pot descarca aplicatii si jocuri gratuite iar in Selfcare se gasesc informatii utile in configurarea si utilizarea telefonului.

P2 AllDro poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 749 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

BRASOV, 09 ianuarie 2011 – Allview Mobile Romania

Bras

One response to “Un nou smartphone Dual SIM de la Allview – P2 AllDro

  1. Pingback: P2 Alldro de la ALLVIEW – unboxing | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.