Craciun Fericit de la COSMOTE Romania prin intermediul unui flash mob


        In linie cu sloganul sau „Lumea nostra esti tu” COSMOTE Romania le-a oferit clientilor sai un colind romanesc traditional si le-a urat un calduros „Craciun Fericit” prin intermediul unei actiuni inedite: un flash mob in Sun Plaza Mall din Bucuresti, in seara zilei de 19 decembrie 2011. Peste 350 de persoane au participat luni seara, la ora 19:30, la flash mob-ul COSMOTE din mall-ul Sun Plaza, si au cantat impreuna „Cerul si pamantu”, oferind un moment inedit de bucurie tuturor celor prezenti.
„Raspunsul publicului a fost foarte frumos si, in numele COSMOTE, doresc sa le multumesc pentru ca au cantat alaturi de noi. A fost un bun prilej pentru a sarbatori cu totii traditiile romanesti si spiritul sarbatorilor de iarna, care ne face pe toti mai buni”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.
Colindul de Craciun interpretat de participantii la flash mob reprezinta un cadou simbolic oferit romanilor din partea COSMOTE Romania, pentru a-i invita sa impartaseasca spiritul sarbatorilor de iarna cu cei dragi.
Momentul a inceput cu un cor care a intonat primele acorduri ale colindului, impreuna cu Ionut Tecuceanu, Anca Duma si Daniela Matei, trei voci talentate ale blogosferei romanesti, care au sustinut initiativa inca de la stadiul de idee.
Dupa surpriza initiala, peste 350 de persoane, care se aflau in acel moment in centrul comercial, s-au alaturat flash mob-ului  si au cantat versurile colindului, devenind astfel parte din aceasta urare deosebita.

Bucuresti, 21 decembrie 2011 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.