Bitdefender intra pe piata aplicatiilor de securitate gratuite pentru Android


       Bitdefender intra pe piata aplicatiilor de securitate gratuite pentru echipamente mobile cu sistem de operare Android. Bitdefender Mobile Security ofera protectie maxima cu impact minim asupra resurselor de procesare si a bateriei. Aplicatia deserveste in egala masura tablete dar si telefoane mobile inteligente.Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producatori de solutii antivirus din lume, lanseaza Bitdefender Mobile Security, o aplicatie destinata echipamentelor mobile cu sistem de operare Android. Solutia propusa de compania romanească protejeaza utilizatorii telefoanelor inteligente si a tabletelor impotriva tuturor amenintarilor informatice caracteristice mediului Android, extinzand competenta tehnologica Bitdefender de la solutiile desktop la aplicatiile de securitate pentru dispozitive mobile.

Din punct de vedere al solutiei tehnologice, Bitdefender Mobile Security se bazeaza masiv pe scanarea in-the-cloud, astfel incat scanarea aplicatiilor sa se faca cu maximum de eficienta si doar atunci cand este cazul. Este motivul pentru care amprenta solutiei de securitate este minima in ceea ce priveste consumul de resurse hardware, fapt certificat in utilizarea din “viata reala” de catre cei peste 120.000 de beta testeri ai Bitdefender Mobile Security.

Dincolo de impactul minimal asupra vitezei de procesare, bateria echipamentului mobil este al doilea beneficiar major, aplicatia avand influenta extrem de mica asupra consumului de energie. “Bitdefender Mobile Security este un exemplu excelent prin care se demonstreaza ca o aplicatie poate fi deosebit de puternica in ceea ce priveste nivelul protectiei si totodata incredibil de economica atunci cand vine vorba de resurse sau de baterie”, precizeaza Alex Balan, Senior Product Manager Bitdefender. „Performanta foarte ridicata a aplicatiei noastre este garantata de anii de experienta in domeniul antimalware, tehnologiile Bitdefender fiind certificate si premiate la nivel international. Nu in ultimul rand, suntem printre cei mai experimentati dezvoltatori in-the-cloud, astfel ca solutia noastra de securitate utilizeaza extensiv aceasta resursa, conceptul de „securitate mobila” devenind abia acum cu adevarat mobil” a mai adaugat acesta.

Bitdefender Mobile Security include facilitati precum Application Audit, Anti-Theft sau Web Security, toate acestea ajutand utilizatorul sa pastreze confidentialitatea datelor personale, sa se protejeze de toate amenintarile informatice sau chiar sa recupereze un dispozitiv mobil furat sau pierdut.

Din punct de vedere comercial, solutia de securitate Bitdefender este un produs de tip ”freemium”, aplicatia putand fi descarcata gratuit de pe Android Market. Mai multe detalii despre produs pot fi gasite la
http://www.bitdefender.ro/solutions/mobile-security-android.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.