Dolce Sport alaturi de TVR va transmite Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra


 

 

 

Dolce Sport alaturi de TVR va transmite Euro 2012 şi Jocurile Olimpice de la Londra

Cele mai mari competitii sportive ale anului viitor vor putea fi urmarite la Dolce Sport si Televiziunea Publica: in urma unui parteneriat semnat cu TVR, Dolce Sport a sublicentiat drepturi tv pentru Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina si pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Urmatorul campionat mondial, cel din 2014 din Brazilia, va putea fi urmarit, de asemenea, si la Dolce Sport.

Vara anului 2012 va sta sub semnul marilor competitii sportive. Telespectatorii Dolce Sport si TVR au un motiv de bucurie in plus: Euro 2012 (8 iunie – 1 iulie) si Jocurile Olimpice de la Londra (27 iulie – 12 august) vor fi in direct la Dolce Sport si TVR1. Acestea incununeaza oferta din 2012, care cuprinde deja competitii internationale de anvergura precum UEFA Champions League, Europa League, Turneul celor 6 Natiuni la Rugby, Davis Cup si Fed Cup la tenis, etape de Cupa Mondiala la gimnastica si natatie.

In urma semnarii unui contract de sublicentiere, Dolce Sport a obtinut de la TVR dreptul de a transmite in 2012 o parte dintre competitiile Campionatului European de fotbal si Jocurile Olimpice de la Londra. Vom acoperi complet cele două mari evenimente, cu transmisiuni in direct, multe dintre ele in exclusivitate, cu echipe de jurnalisti deplasate la fata locului si cu numeroase productii proprii. Adaugate la programele pe care le avem deja în grila, cred ca in 2012 oferim cel mai atractiv pachet al unei televiziuni de sport din Romania, spectaculos si cu un echilibru foarte bun al balantei fotbal-alte sporturi”, a declarat Vlad Enachescu, General Manager Dolce Sport.

Marile competitii ale lumii vor fi insa la Dolce Sport si in anii ce vor urma. Dintre acestea se remarca mult asteptatul Campionat Mondial din 2014, gazduit de Brazilia, tara care a castigat de 5 ori trofeul suprem si a oferit jucatori precum Pele, Ronaldo sau Ronaldinho. Pana atunci, brazilienii isi vor demonstra capacitatile organizatorice cu ocazia gazduirii Campionatului Mondial de handbal feminin, ce se va desfasura in perioada 3-16 decembrie 2011. Nationala Romaniei este printre favoritele intrecerii ce va fi transmisa în exclusivitate de Dolce Sport.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.