HTC dezvaluie noul smart hub mobil 5G inovator


HTC a dezvaluit noul Hub HTC 5G, un hub mobil inteligent 5G dedicat, primul de acest tip, care impune vitezele rapide ale viitorului. Conceput pentru a fi usor de utilizat atat la birou, cat si acasa, acest dispozitiv versatil permite o redare video 4K fluida, jocuri cu latenta redusa si functii hotspot mobile 5G pentru pana la 20 de utilizatori. Hub-ul HTC 5G va fi furnizat de operatori din intreaga lume, inclusiv Sprint, Telstra si operatorii europeni recent adaugati: EE (UK), Three UK, Deutsche Telekom (Germania), Sunrise (Elvetia) si Elisa (Finlanda).

Hub-ul HTC 5G le permite clientilor sa utilizeze 5G pe mai multe dispozitive cand se afla in miscare, la serviciu sau acasa, pentru conectivitate rapida, partajare de continut, divertisment si multe altele. Un ecran tactil HD de 5 inci permite o utilizare usoara si imagini de inalta calitate, iar autonomia mare il transforma intr-un tovaras de calatorie care utilizeaza viteze 5G mult mai rapide decat retelele 4G LTE. Acest produs se afla, de asemenea, in prim-planul tehnologiei VR bazate pe cloud. In viitor, utilizatorii vor putea reda continut VR din cloud intr-un headset VIVE Focus prin Hub-ul HTC 5G fara computer sau cabluri inutile, pentru o experienta VR mobila, de ultima generatie, in timp real.

 

„HTC se mandreste cu faptul ca aduce pe piata primul hub inteligent mobil 5G din lume”, a declarat Cher Wang, presedinte si director executiv, HTC. „Credem ca 5G va revolutiona VR si AR, iar noul Hub HTC 5G va furniza fara probleme largimea de banda 5G necesara pentru dispozitivele noastre, continuand sa ne propulseze viziunea asupra Vive Reality, un mediu nelimitat si captivant, in care experienta umana va fi in centrul atentiei”.

 

In calitate de centru media, Hub-ul HTC 5G utilizeaza viteze 5G de generatie urmatoare pentru a reda videoclipuri 4K catre un al doilea ecran si pentru a oferi un continut clar si distinct. De asemenea, poate inlocui un router Wi-Fi si elimina cablurile inutile printr-o configuratie de tip plug-and-play, usor de utilizat. Functiile intuitive de comanda vocala si control faciliteaza gestionarea nevoilor de divertisment si productivitate. Pentru gaming, latenta ultra-redusa si rezolutie 4K la 60fps (pe ecrane compatibile), Hub-ul HTC 5G este alimentat de Platforma Mobila Qualcomm® Snapdragon™ 855 cu Modemul Snapdragon X50 5G si module de antena cu transmitator RF integrat, elemente frontale RF (RFFE) si de antena. Impreuna cu Android™ 9 Pie, aceasta permite viteze de download fara precedent si putere pentru jocurile native pentru Android si PC suportate pe ecranul mare.

 

Hub-ul HTC 5G este conceput si pentru utilizare mobila de mare viteza, potrivita mediilor de afaceri de ultima generatie. Acest produs suporta capabilitatile Wi-Fi puternice oferite pe Platforma Snapdragon 855, prin includerea cipset-ului Qualcomm® 60GHz Wi-Fi (bazat pe specificatia 802.11ad) pentru viteze multi-gigabit si latente echivalente cu cele prin cablu, precum si a cipset-ului Qualcomm® 2×2 Wi-Fi 6-ready pentru capacitate de generatie urmatoare, eficienta si performanta la distanta. Cu o baterie de 7.660 mAh integrata, Hub-ul HTC 5G este gata sa suporte o gama larga de sarcini in miscare. Companiile pot conecta in siguranta pana la 20 de dispozitive pe o retea criptata de mare viteza sau pot face o configuratie pentru o retea VPN corporativa. Odata cu dezvoltarea companiilor, reteaua 5G este scalabila si prin intermediul portului Gigabit Ethernet incorporat.

Hub-ul HTC 5G va fi disponibil prin intermediul comerciantilor selectati incepand cu trimestrul al II-lea al anului 2019.

BUCURESTI, 25 februarie 2019 HTC Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.