HD Voice Plus, tehnologia care duce apelul 4G la urmatorul nivel, acum in premiera in Romania


Incepand de astazi, clientii Orange Romania se pot bucura in premiera de o experienta superioara in timpul apelurilor 4G. Noua tehnologie HD Voice Plus imbunatateste calitatea convorbirilor, oferind clientilor un sunet mai bogat, mai clar si mai natural prin utilizarea unei game de frecvente audio dubla fata de apelul 4G clasic.

reprezinta o premiera atat pentru utilizatorii de telefoane mobile din Romania cat si o noutate la nivelul grupului Orange, clientii romani fiind primii care vor avea acces la acest serviciu.

Noua tehnologie, denumita in mod tehnic EVS (Enhanced Voice Services), imbunatateste calitatea apelurilor 4G, reducand in acelasi timp zgomotul de fundal. EVS este disponibila doar pentru apelurile realizate intre terminale compatibile cu noua tehnologie. Aceasta nu necesita activari suplimentare fiind disponibila tuturor clientilor care efectueaza apeluri 4G, atat abonati cat si utilizatori de cartele PrePay, cu telefoane compatibile HD Voice Plus.

HD Voice Plus va fi disponibil pe telefoane LG G7,  Huawei Mate 20 PRO, Samsung Galaxy Note9, Sony Xperia XZ2 si Sony Xperia XZ3 cumparate din reteaua Orange. Pentru a putea beneficia de noua tehnologie toate aceste modele vor primi treptat actualizari ale sistemului de operare pana la sfarsitul lunii februarie.

Mai multe informatii despre HD Voice Plus sunt disponibile accesand www.orange.ro/apel-4G

Bucuresti, 21 ianuarie 2019 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.