HTC lanseaza EXODUS 1, o versiune initiala a telefonului cu tehnologie blockchain


HTC a lansat perioada initiala de acces pentru primul sau telefon blockchain, EXODUS 1. Pentru prima data, precomenzile pot fi plasate la adresa www.htcexodus.com folosind BTC sau ETH, o prima metoda de plata folosind doar cripto monede. Perioada estimata de livrare este luna decembrie.

 

EXODUS 1 ofera performanta si calitatea de design superioare asteptate de la dispozitivele varf de gama ale HTC si le combina cu tehnologia blockchain si cu software-ul necesar pentru a crea o experienta smartphone potrivita pentru utilizatorul modern si noua era a internetului.

HTC EXODUS 1 contine o zona de siguranta – o zona blocata de pe dispozitiv, independenta de sistemul de operare Android. Aceasta zona securizata va pastra cheile datelor cripto, fie ca este vorba despre monede sau token-uri nefungibile (NFT-uri), fie, in viitorul foarte apropiat, despre toate datele digitale ale utilizatorului.

HTC a dezvoltat un sistem unic numit Social Key Recovery pentru cazul in care telefonul este pierdut sau furat sau cheile sunt uitate. Aceasta este o modalitate usoara si sigura de recuperare a cheilor pierdute in hardware. In plus, garanteaza faptul ca HTC nu pastreaza niciun moment cheile intr-o locatie centrala, iar utilizatorul detine permanent controlul. HTC permite selectarea catorva persoane de contact de incredere, fiecare dintre acestea trebuind sa descarce o aplicatie de gestionare a cheilor. Cheia este apoi impartita folosind un algoritm de partajare secret si este trimisa la contactele de incredere. La nevoie, utilizatorul poate recapata cu succes accesul la fondurile sale.

La aceasta versiune cu acces timpuriu a dispozitivului EXODUS, HTC invita criptografii si dezvoltatorii din intreaga lume sa se alature comunitatii EXODUS si sa contribuie la consolidarea acestei enclave securizate. Un element cheie al acestei perioade de acces initial este solicitarea feedback-ului din partea comunitatii si a contributiilor pentru imbunatatirea portofelului si a stocarii sigure, prin intermediul canalului Telegram HTC EXODUS (OFFICIAL).

„Au trecut atat 10 ani de la lansarea primului telefon Android de catre HTC, cat si aproape 10 ani de la lansarea Bitcoin si Genesis Block. EXODUS 1 este un element fundamental al internetului cripto. Pentru ca activele digitale si aplicatiile descentralizate sa-si atinga potentialul, credem ca mobilul va trebui sa fie principalul punct de distributie. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu dezvoltatorii blockchain pentru a prezenta aceasta viziune”, declara Phil Chen, Decentralized Chief Officer, HTC.

 O alta etapa in consolidarea tehnologiei va fi reprezentata de lansarea in curand de catre HTC a unor API-uri care vor permite dezvoltatorilor terti sa utilizeze hardware-ul Exodus 1 pentru a proteja cheile si pentru a semna tranzactii. API-ul pentru gestionarea cheilor Zion si portofelul SDK vor fi lansate pentru partenerii care au aceeasi viziune – de a extinde ecosistemul blockchain si de a construi o baza de securitate si incredere.

HTC extinde ecosistemul blockchain prin crearea unui telefon dedicat aplicatiilor si securitatii descentralizate. Aparitia Bitcoin si Ethereum a adus si ideea de deficit digital si tokenuri nefungibile (NFT-uri). Exodus 1 este un prim pas important in crearea unei platforme si a unui canal de distributie pentru creatorii care realizeaza produse digitale unice.

Puteti fi la curent cu noutatile despre echipa HTC Exodus urmarind noul vlog lansat de Phil Chen si echipa: https://youtu.be/V3WBPz6thD8 si folosind hashtag-ul #HTCExodus pe alte canale sociale.

Exodus 1 poate fi pre-comandat prin programul de acces initial, la adresa https://www.htcexodus.com/ si va fi disponibil in 34 de tari incluzand SUA, Taiwan, HK, Singapore, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Austria, Norvegia si alte tari europene. Detaliile privind disponibilitatea se gasesc pe website-ul nostru.

 

Specificatiile dispozitivului:

MEMORIE 6GB RAM, 128GB
SISTEM DE OPERARE Ruleaza Android O
PROCESOR APLICATII Ruleaza pe platforma mobila Qualcomm® Snapdragon™ 845
DURABILITATE Rezistent la praf si la apa conform standardului IP68, garantand protectie in pana la 1,5 metri sub apa, timp de pana la 30 de minute
ECRAN Ecran Quad HD+ de 6 inci cu raport 18:9
CAMERA FOTO Camera principala duala de 12MP+16MP cu zoom de inalta calitate

Camera frontala duala de 8MP cu bokeh natural

Inregistrare video full 4K la 60fps

BATERIE 3500mAh
PRET Plata se poate face in BTC sau ETH doar: 0.15 BTC, 4.78 ETH

 Bucuresti, 23 octombrie 2018 – HTC Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.