Dell lanseaza noi produse din gama Rugged


„Antrenat pentru rezistenta”

 

Cele mai dure activitati din lume necesita unele dintre cele mai dure antrenamente. Acelasi gen de disciplina a stat la baza crearii noii generatii de notebook-uri Dell Rugged. Fiecare sistem este testat si re-testat pentru a depasi standardele si pentru a ridica stacheta „duritatii” si mai sus. De la fabrici, la echipe de interventie, de la activitati in depozite, la platforme petroliere marine, clientii nostri au nevoie de fiabilitate, conectivitate si performante permanente. Iar Dell este singurul furnizor direct de notebook-uri, dispozitive 2-in-1 si tablete de tip „rugged”, care fac fata la sarcini dificile.

Unul dintre cei mai exigenti utilizatori ai notebook-ului Rugged este exploratorul de la National Geographic, Mike Libecki, un alpinist cu multe escaladari in premiera. El a efectuat peste 80 de expeditii, unele dintre ele in locuri in care niciun om nu mai fusese vreodata. La fel ca in calatoriile lui in Peru, Polinezia Franceza, Groenlanda, Nepal si India, Dell Rugged l-a insotit pe Mike in cea mai recenta calatorie a lui in China si, cel mai important, l-a ajutat sa se intoarca. In acest video, Mike ne impartaseste din experienta sa in aceasta expeditie precum si despre folosirea gamei complet reproiectate de notebook-uri Dell Rugged. El explica aici si motivul pentru care echipamentele lui nu trebuie sa se defecteze sub nicio forma.

 

Rugged este construit special, conceput si testat pana la punctul de defectare si este echipat pentru a oferi performante fara compromisuri pentru clienti exigenti, precum Mike si McLaren. Astazi, anuntam cu bucurie aparitia celor mai noi membri ai familiei Rugged: notebook-urile din gama Rugged Dell Latitude 7424 Rugged Extreme si Dell Latitude 5424 si 5420. Niciun utilizator al PC-urilor Rugged nu seamana cu altul, dar toti au ceva in comun: au nevoie de combinatia intre securitatea completa, fiabilitatea si flexibilitatea notebook-urilor Dell Latitude, oriunde lucreaza si orice fac.

 

Rezistenta la socuri puternice este doar un avantaj, iar simpla supravietuire in conditii de mediu extreme nu este suficienta. Clientii nostri se asteapta ca PC-urile Dell Rugged sa evolueze si sa ofere capacitati si experiente imbunatatite. Prin urmare, aceste noi notebook-uri ofera vizualizare mai facila, atat in interior, cat si in exterior, pentru o utilizabilitate superioara, indiferent daca este senin sau ploua, datorita ecranelor de inalta definitie cu luminozitate (1000 niti) si claritate mai mari, cu o gama de culori imbunatatita. Si, cu ajutorul acestei noi generatii de notebook-uri, utilizatorii pot lucra fara intrerupere datorita perechii de baterii care pot fi schimbate fara oprirea notebook-ului si care, impreuna, ofera peste 14 ore de autonomie.

 

Daca unitatile optice sunt alegerea dvs. in materie de stocare externa pentru back-up-ul si descarcarea datelor, modelele 7424 si 5424 ofera, optional, o unitate de scriere Blu-Ray, pentru o densitate de date mai mare. Mai putine discuri inseamna mai putina munca. Iar pentru utilizatorii care au nevoie de portabilitate crescuta, noul model 5420 este cu pana la 22% mai usor si mai subtire, pentru o accesibilitate superioara, fara a compromite versatilitatea clasica a notebook-urilor Dell tip „rugged”.

 

Cu fiecare nou notebook Rugged, se poate obtine securitate mai buna si autentificare mai rapida prin intermediul functiei de recunoastere faciala „Windows Hello”, precum si performante net superioare datorita ultimei generatii de procesoare Intel cu patru nuclee, chipurilor grafice AMD din clasa celor dedicate statiilor de lucru, optiunilor de stocare mare si unei noi si eficiente solutii de racire activa care tine temperatura sub control in orice mediu.

 

Si, deoarece conectivitatea este esentiala, noile PC-uri Rugged sunt disponibile cu capabilitate Cat16 4G/LTE de urmatoarea generatie. De asemenea, avem placerea sa anuntam ca aceste dispozitive vor beneficia de o conectivitate imbunatatita, datorita capacitatii de a accesa Banda 14, ca optiune disponibila pentru gama Dell Rugged, astfel incat echipele de interventie sa se poata baza pe conectivitate atunci cand este cel mai necesar.

 

Accesand pagina Dell Rugged pe Dell.com poti identifica configuratia care iti satisface nevoile.

23.10.2018, Bucuresti – Dell Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.