Leica Geosystems anunta ca va folosi tableta Getac ZX70 pentru o noua solutie de colectare a datelor geospatiale


Tableta complet robusta Getac impreuna cu software-ul Leica Zeno Mobile si cu antena inteligenta Leica GG04 Plus, permit colectarea datelor geospatiale de inalta precizie indiferent de conditiile de operare.

Getac a anuntat astazi ca tableta Android pentru conditii de lucru extreme Getac ZX70 va fi folosita de Leica Geosystems ca hardware pentru noua solutie Leica Zeno GG04 Plus. Parteneriatul permite companiei Leica Geosystems sa ofere clientilor sai precizie in colectarea datelor geospatiale si durabilitate crescuta, astfel incat dispozitivul sa poata fi folosit pe orice suprafata de teren si in conditii meteorologice dificile. Noul dispozitiv Leica Zeno GG04 este perfect pentru profesionisti din diverse domenii de activitate: utilitati, servicii publice, transport si constructii.

De aproape 200 de ani, Leica Geosystems ofera solutii profesionale de masurare si analiza a datelor, fiind recunoscuta drept un furnizor de dispozitive de cea mai inalta calitate. De curand, compania a dezvoltat o noua gama de aplicatii software si hardware, inclusiv  aplicatia de colectare a datelor Zeno Mobile si antena inteligenta Zeno GG04 Plus. Ambele au fost concepute pentru a ajuta clientii sa indeplineasca sarcini de colectare a datelor intr-un mod precis, rapid si eficient. Prin combinarea acestora cu tableta Getac ZX70 Android, Leica Geosystems a creat un pachet complet care ofera atat precizie de calitate superioara in ceea ce priveste colectarea datelor, cat si conectivitate si durabilitate crescuta.

 

“Getac ZX70 reprezinta piesa lipsa de care aveam nevoie pentru a le oferi clientilor nostri o solutie completa de masurare a datelor,” a spus Alexander Fischer, Senior Product Manager pentru Asset Collection & Management, Leica Geosystems. “Tableta Getac este partenerul perfect pentru software-ul nostru Zeno Mobile si pentru antena inteligenta GG04 Plus datorita durabilitatii extreme si a sigurantei de folosire de care da dovada, dar si datorita unui sistem de operare Android puternic si a unei conectivitati extinse. Clientii nostri se pot baza pe faptul ca aceasta solutie completa le va oferi cea mai buna performanta, indiferent de mediul sau conditiile meteorologice cu care se confrunta.”

 

Performanta dovedita pentru captarea datelor mobile si integrare fara dificultati cu Leica Zeno Mobile

Compacta si rezistenta, tableta complet robusta Getac ZX70 Android este usor de manevrat si utilizat cu o singura mana, fiind ideala pentru munca solicitanta de pe teren. Sistemul de operare Android pe care il foloseste este ideal pentru software-ul Leica Zeno Mobile. Acesta permite determinarea cu precizie ridicata a pozitiilor stabilite pe baza GNSS (Sistem de Sateliti pentru Navigatie Globala) si colectarea facila a caracteristicilor care deriva din datele de pe teren. De asemenea, orice aplicatie Android autorizata poate fi instalata pe acest dispozitiv in functie de fluxul de lucru necesar sau de sistemele de back-office utilizate.

Alte caracteristici esentiale pentru masurarea si analiza datelor de pe teren includ: display-ul IPS cu o marime de 7”, lizibil chiar si in lumina directa a soarelui si sistemul touchscreen LumiBond 2.0 care permite functionarea tabletei in conditii de ploaie si atunci cand folositi manusi. Modemul 4G integrat al tabletei Getac ZX70 poate transmite usor si rapid fisiere de dimensiuni mari, chiar si din locatii izolate. Conexiunea rapida, stabila si sigura de date da posibilitatea utilizatorilor sa foloseasca in mod eficient serviciul de corectie Hexagon Geosystems’ HxGN SmartNet, fapt care permite o determinare precisa prin GNSS, de pana la un centimetru.

Mai mult, Getac ofera garantie completa, inclusiv pentru deteriorarea accidentala, ceea ce inseamna ca utilizatorii Leica pot achizitiona noua solutie de tableta Zeno GG04 Plus cu siguranta ca prin investitia pe care au facut-o beneficiaza de protectie integrala.

“ZX70 ofera cea mai buna durabilitate, conectivitate si posibilitate de utilizare. Designul tabletei ii permite sa fie rezistenta la socuri electrice, picaturi, ploaie, vibratii dar si multe altele, facand-o solutia de hardware perfecta pentru software-ul Zeno Mobile, considerat cel mai bun din industrie, dar si pentru Smart Antenna,” spune Amanda Ward, Director, EMEA Product and Solutions la Getac. “In trecut, erau folosite panglici de masurat pentru a imparti un teren in asa fel incat sa ii poata fi stabilita suprafata. Insa, aceasta solutie nu s-a dovedit a fi nici fiabila si nici destul de precisa. Noul dispozitiv rezultat din combinatia tabletei Getac ZX70 cu software-ul Leica Zeno Mobile si cu antena inteligenta GG04 ofera o solutie atat echipelor de teren, cat si echipelor din back-office pentru economisirea timpului de lucru. Totodata, inalta precizie a GNSS-ul ajuta la cresterea validitatii seturilor de date si reduce riscul aparitiei unor erori. ”

Bucuresti, 10 Septembrie, 2018 – Getac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.