Sony prezinta cel mai rezistent si rapid card SD


 

  • Cel mai durabil[i] card SD este de 18x[ii] mai rezistent la indoire[iii] si la cadere[iv]
  • Prima[v] structura turnata dintr-o singura bucata pentru rezistenta
  • Design robust, fara nervuri, butoane sau alte elemente fragile
  • Cea mai mare[vi] viteza de citire de pana la 300MB/s si cea mai mare viteza de scriere de pana la 299MB/s[vii]
  • Card SD cu rezistenta la apa si la praf de clasa IPX8, respectiv IP6X[viii]
  • Securizarea documentelor cu SD Scan Utility si File Rescue Software

Sony lanseaza o noua inovatie in domeniul stocarii media, prin seria de carduri SD UHS-II SF-G TOUGH. Acesta raspunde nevoilor fotografilor de a-si pastra fotografiile in siguranta, atunci cand cardul SD este scos din camera. Cardul SF-G TOUGH combina cele mai rapide viteze de citire si de scriere cu un design ultra-robust, rezistent la o forta de indoire de 180N si la cadere de la inaltimi de pana la 5 metri. Pentru fotografii care sfideaza natura pentru a realiza fotografia perfecta, gama de carduri SD SF-G TOUGH este, de asemenea, rezistenta la apa, cu rating IPX8 si rezistenta la praf, cu rating IP6X.

Gama de carduri SD SF-G TOUGH este de 18 ori mai rezistenta decat cardurile SD standard[i] care sunt construite din trei elemente. Seria SF-G TOUGH prezinta prima structura monolitica din lume (o singura structura, fara niciun spatiu liber in card) construita din materiale rezistente de prima clasa. Aceasta gama este protejata de deteriorarile tipice care afecteaza cardurile SD conventionale precum ruperea invelisului de plastic, distrugerea butonului de protectie a datelor sau ruperea nervurilor de la conector. Rezistenta acestei noi serii se datoreaza faptului ca acestea sunt primele carduri SD care nu au nervuri si comutator pentru protectia scrierii. Aceste inovatii imbunatatesc rezistenta seriei SF-G TOUGH, eliminand partile care se puteau rupe usor si crescand rezistenta la indoire. Aceasta gama de carduri SD a fost conceputa de Sony pentru a oferi cel mai bun echilibru intre putere si rezistenta. Cu o structura dintr-o singura piesa, nicio picatura de apa, praf sau murdarie nu poate afecta cardul, atingand astfel cele mai inalte stande de rezistenta la apa (IPX8) si praf (IP6X).

Intreaga putere a camerei este acum accesibila

Astazi industria este condusa de trendul camerelor full-frame mirrorless Sony, precum seriile α9 si α7, care aduc impreuna performanta fotografica si performanta video. Pentru a maximiza performanta acestor camere, este recomandata utilizarea cardurilor de memorie cu viteza mare. Acum, fotografii profesionisti care utilizeaza frecvent carduri SD se asteapta la produse durabile pe care se pot baza, asa cum sunt cardurile profesionale. Cu cea mai mare viteza de scriere din lume, de pana la 299MB/s, timpul de eliberare a buffer-ului este redus, ceea ce le permite fotografilor sa surprinda mai multe cadre pe secunda si sa captureze astfel fiecare moment. Seria SF-G TOUGH suporta si V90, cel mai inalt standard de viteza video, ceea ce recomanda pentru inregistrarea de video la rezolutie inalta.

Mai mult, transferul rapid de fotografii si de video-uri este asigurat de viteza de citire de pana la 300MB/s. Viteza acestei serii imbunatateste semificativ eficacitatea ritmului de lucru, dupa ce shooting-ul este incheiat. Pentru a raspunde nevoilor pragmatice ale fotografilor, cardurile din seria SF-G TOUGH includ un design cu o banda reflectorizanta de culoare galbena, pentru a fi depistate cu usurinta in intuneric.

Siguranta

Seria de carduri SD SF-G TOUGH ofera o serie de caracteristici pe care fotografii se pot baza. ‘SD Scan Utility’ le permite utilizatorilor sa verifice conditia cardului de memorie. Functia File Rescue Software[ii] permite recuperarea datelor si fotografiilor care au fost sterse accidental. Mai mult, seria SF-G TOUGH este rezistenta la raze X, la magneti, la temperatura, este anti-statica si include UV Guard.

Disponibilitate

Cardurile de memorie din seria SF-G TOUGH vor fi disponibile la capacitati de 32GB, 64 GB si 128GB. Acestea vor fi lansate in Europa incepand cu luna octombrie. Mai multe detalii despre disponibilitatea produsului sunt disponibile la: https://www.sony.ro/electronics/dispozitive-de-stocare/t/carduri-sd

[i] Un card SD standard suporta o forta de 10N, in timp ce acesta serie poate suporta o forta de pana la 180N.

[ii] Poate fi descarcat de pe site-ul Sony Support

[i] Din categoria de carduri SD destinate publicului, conform investigatiei Sony din luna august 2018.

[ii] Este de 18x mai puternic, in comparatie cu testele de indoire a SD-urilor de forta 10N.

[iii] Rezistent la o forta de indoire de 180 N.

[iv] Rezistent la cadere de pana la 5 metri.

[v] Card SD de 2.1mm. Conform specificatiilor unui card fara conectori de marime standard Mechanical Addendum 6.0. Conform investigatiei Sony din luna august 2018.

[vi] Conform investigatiei Sony din luna august 2018.

[vii] Conform testelor interne Sony . Viteza de transfer poate varia si este dependenta de device-ul gazda, de sistemul de operare sau de conditiile de utilizare. Pentru a utiliza produsul la capacitatea sa maxima, device-ul gazda trebuie să suporte UHS-II. Conform investigatiei Sony din luna august 2018.

[viii] Conform IP68 standard. Protectia impotiva oricaror deteriorari in diferite tipuri de conditii si situatii nu poate fi garantata.

28 august 2018, Bucuresti – Sony Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.