Campania anuala Air France KLM: Peste 100 de destinatii din toata lumea reduse cu pana la 40%


AIR FRANCE si KLM lanseaza campania promotionala de toamna, cu reduceri la biletele de avion de pana la 40%. Pasagerii AIR FRANCE KLM vor putea alege dintr-o lista extinsa de destinatii din aproape toata lumea, cu peste 100 de destinatii intercontinentale dar si destinatii europene. Campania promotionala este valabila pana pe 10 septembrie, cu preturi speciale pentru destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Cel mai mic pret: 408 euro spre Delhi si 439 euro spre Beijing si Shanghai

Calatorii curiosi sa exploreze Asia isi pot achizitiona bilete pentru Beijing si Shanghai cu preturi incepand de la 439 euro, Mumbai de la 479 euro, Bangkok de la 539 euro si Hong Kong de la 569, zboruri dus-intors. Pentru turistii care isi doresc sa descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus in vanzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoana, dus-intors.

Africa se afla in oferta cu bilete de avion incepand de la 489 euro pentru Johannesburg, 579 euro pentru Nairobi, Cape Town de la 669 euro, iar preturile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-intors.

Pasionatii de calatorii care vor sa ajunga in Brazilia, au la dispozitie bilete incepand de la 499 euro de persoana, dus-intors, in Sao Paulo si Rio de Janeiro, incluzand o reducere de  -30% fata de pretul normal al biletului.

Pentru o experienta de calatorie in locuri exotice cu plaje paradisiace, pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele catre Punta Cana de la 619 euro, Martinique si Saint Martin de la 659 euro, Pointe-à-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-intors.

Destinatiile nord-americane asteapta sa fie explorate cu preturi de la 485 euro pentru Miami, 529 euro pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit, 639 euro la Los Angeles si multe alte orase.

Rezervarea biletelor la aceste preturi este posibila pana pe 10 septembrie 2018, iar perioada de calatorie pentru toate destinatiile este pana pe data de 30 iunie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse. Acestea sunt diponibile pe http://www.airfrance.ro si http://www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

Bucuresti, 29 august 2018 – Air France – KLM

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.