TAROM a semnat contractul pentru achizitia a cinci dintre cele mai performante aeronave


Semnarea comenzii ferme a avut loc in cadrul Targului aviatic Farnborough International Airshow, evenimentul aerospatial al anului din Europa.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM si celebra companie BOEING au semnat astazi contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vandute ale producatorului BOEING, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra in flota TAROM, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 incorporeaza cea mai avansata tehnologie Boeing si cele mai noi motoare CFM International LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care ofera compartimente mai mari si alte facilitati pentru a spori confortul pasagerilor.

Este un moment important pentru TAROM, care marcheaza dezvoltarea si modernizarea flotei noastre si construirea de parteneriate puternice care vor aduce beneficii reale tuturor pasagerilor nostri “, a declarat Wolff Werner-Wilhelm, Director General TAROM. “737 MAX va oferi clientilor nostri performante exceptionale, fiabilitate si eficienta.  Aceasta achizitie reprezinta un adevarat statement in ceea ce priveste demersurile de modernizare a Companiei noastre. Noile modele Boeing ne vor permite sa deservim mai bine rutele actuale si sa deschidem noi piete a adaugat Werner Wolff.

Odata cu semnarea acestui contract, TAROM va achizitiona si un program de suport de la Boeing Global Services atat pentru noile aeronave cat si pentru flota curenta, alaturi de solutia de management Next Generation 737 care va eficientiza inregistrarea online a documentatiei necesare in procesele de intretinere si reparatii.

“Suntem incantati de faptul ca TAROM se alatura familiei 737 MAX extinzandu-si flota si reteaua”, a declarat Ihssane Mounir, vicepresedinte senior de vanzari si marketing comercial al Companiei Boeing. “Alaturi de sprijinul echipei noastre Boeing Global Services, MAX 8 va permite companiei TAROM sa ofere o experienta exceptionala pentru pasageri, maximizand veniturile, prin oferirea celui mai bun cost pe loc din industrie”, a adaugat acesta.

16 iulie 2018, Bucuresti – TAROM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.