Wizz Air anunta primul zbor direct dintre Romania si Georgia


Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si principalul transportator aerian din Romania, anunta astazi deschiderea in vara acestui an a primului zbor direct din Romania spre Georgia. Noul serviciu cu tarif redus de la Bucuresti spre Kutaisi, Georgia, va incepe din 3 iulie 2018 cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana in zilele de marti, joi si sambata, creand oportunitati excelente de calatorie pentru pasagerii romani si vizitatorii acestora de la doar 109 RON*. Biletele pot fi deja rezervate pe wizzair.com.

Calatorii WIZZ aflati in cautare de peisaje de poveste care iti taie respiratia, cu podgorii intinse, cu biserici milenare sau strazi ascunse, ar trebui sa aleaga Georgia. Orasul Kutaisi este unul dintre cele vechi orase din lume, cu locuri speciale ca, de exemplu, manastirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate in patrimonial mondial UNESCO si unele dintre destinatiile favorite ale turistilor. In acelasi timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant, cu un impaienjenis de poteci atat de apreciate de turisti pentru drumetii, pentru curse cu bicicleta, partii de schi sau locuri de rafting sau calarie.

Ca parte a celui mai mare plan de extindere, #WIZZaroundEurope, compania aeriana a adaugat o noua destinatie retelei din Romania aflata in continua crestere si care este formata in prezent din peste 140 de rute catre 22 de tari de pe 10 aeroporturi locale prin oferirea acestui serviciu aerian cu adevarat accesibil pentru pasageri. Continuand investitiile si diversificarea in continuu a retelei WIZZ in Romania, in 2018 vor incepe din tara 19 zboruri noi care vor aduce oportunitati de calatorie din Sibiu, Iasi, Cluj si Bucuresti.

WIZZ, in calitate de pionier al calatoriilor la pret redus din Romania si din intreaga Europa, raspunde cererii crescande de bilete low-cost si de experiente de calatorie extraordinare, in acelasi timp contribuind la cresterea economiilor locale, industriilor aviatiei sau de turism, precum si la consolidarea relatiilor de afaceri intre tari. Pasagerii WIZZ pot urmari extinderea impresionanta a retelei WIZZ si campania #WIZZaroundEurope prin hashtag-ul aferent pe canalele Social Media ale WIZZ pentru surprize si concursuri distractive.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declara: „Suntem incantati sa anuntam astazi noua ruta WIZZ de la Bucuresti la Kutaisi, Georgia. In timp ce aceasta reconfirma angajamentul nostru in regiune, suntem nerabdatori sa oferim si mai multe oportunitati interesante care sa raspunda cat mai bine asteptarilor clientilor. Calatorii romani pot ajunge acum intr-una dintre cele mai vechi orase ale Europei, in doar cateva ore, si pot vizita Georgia fie intr-un city break sau intr-o calatorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON*. Aceasta este singura conexiune directa intre Romania si Georgia si ne asteptam sa sustina turismul in ambele sensuri si sa incurajeze relatiile de afaceri intre cele doua tari.”

 

CEA MAI NOUA RUTA WIZZ AIR DIN BUCURESTI

 

Ruta Zile de operare Cu incepere din Tarife de la*
Kutaisi, Georgia marti, joi, sambata 3 iulie 2018 RON 109

05.04 2018,  Bucuresti – WizzAir

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.