Selgros lanseaza platforma Selgros Travel in parteneriat cu TUI TravelCenter


Selgros Cash&Carry Romania lanseaza platforma de pachete turistice Selgros Travel, operata de catre TUI TravelCenter.

 

Dezvoltata impreuna cu partenerul TUI TravelCenter, unul dintre cei mai importanti jucatori din turism la nivel global, platforma Selgros Travel va prezenta lunar cate zece pachete turistice catre destinatii deopotriva populare si exotice, la preturi cu adevarat speciale si cu posibilitatea de a fi achizitionate rapid. Pe langa acestea, platforma ofera posibilitatea de a efectua rezervari hoteliere in toata lumea.

Oferta-vedeta de la lansare este pachetul pentru o saptamana in statiunea cubaneza Varadero, cu preturi incepand de la 999 de euro de persoana!

Alte exemple de oferte spectaculoase valabile de azi pe selgrostravel.ro: Santorini, in septembrie, la 399 de euro, un revelion de top in Dubai la 999 de euro sau un circuit in Toscana, la final de septembrie, la 559 de euro.

Dorinta noastra a fost sa raspundem nevoilor de relaxare si descoperire ale oamenilor si sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona rapid si usor pachete turistice. Prin Selgros Travel imbinam experienta TUI in turism la nivel global cu pasiunea si eficienta, valori definitorii pentru Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, Director General Selgros Romania.

 

„Ne bucura acest parteneriat si avem incredere in reusita lui. Este un model de succes in Europa, asa ne apropiem de clienti, transformam procesul de achizitie intr-unul facil si deschidem inca o usa pentru toti turistii romani. Nu a fost niciodata mai usor sa calatorim oriunde in lume”, declara si Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines Romania.

 

Selgros si TUI TravelCenter pregatesc si exclusivitati dedicate membrilor unui club de exceptie – cel al profesionistilor si pasionatilor de bunataturi, Clubul Selgros. Astfel, incepand cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de preturi speciale la rezervarile de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

1 August 2017, Bucuresti – Selgros Cash&Carry Romania & TUI TravelCenter

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.