Epson face echipa cu AVS pentru o proiectie multimedia uriasa pe zidurile Vechiului Oras al Ierusalimului


Zidurile Vechiului Oras al Ierusalimului au fost luminate cu douazeci de proiectoare laser instalabile Epson EB-L25000U, in cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte audio-vizuale desfasurate vreodata in Israel. Echipamentele au facut proiectie animata pe o suprafata de 4.500m² de pe zidurile Vechiului Oras, in timp ce sute de drone iluminate au creat mesaje pe cer.

 

Spectacolul de lumini e realizat cu ajutorul celor  mai recente tehnologii de proiectie laser pentru a spune povestea orasului prin imagini vii si colorate. Proiectiile au loc zilnic, intre Poarta Jaffa si Gradina Habonim, la temperaturi ridicate si cu mult praf, mediu care se poate dovedi foarte dificil pentru proiectoare.

„Atunci cand am fost abordati pentru a realiza unul dintre cele mai mari proiecte multimedia desfasurate vreodata in Israel, ne-a fost clar ca, pe langa imaginatie, trebuia sa venim cu solutii care sa rupa barierele existente, folosindu-ne de tot ce este mai nou in materie de tehnologie”, spune Malki Shem-Tov, coproducator si CEO asociat al AVS, una dintre cele mai mari companii specializate in multimedia din Israel.

Pe langa cele douazeci de proiectoare Epson, AVS, asistata de S.A. Systems Ltd., partener strategic al Epson Israel, a instalat o retea de fibra optica de sase kilometri si o suta de hub-uri pentru a permite transmisia continutului pe proiectoare. „Rezultatul final de care israelienii s-au putut bucura in seara deschiderii si pe tot parcursul proiectului a avut nevoie de mai bine de doua luni de planificare intensiva”, spune Lee Harrison, manager de dezvoltare al diviziei Professional Display din cadrul Epson Europe, care s-a implicat direct in proiect.

 

„Echipa AVS, condusa de Assaf Shem-Tov, CEO asociat si directorul tehnic AVS, a ales modelul EB-L25000U, cel mai puternic si mai avansat proiector laser de la Epson, lucru care a adus Epson intr-o era cu totul noua a proiectiilor fixe la scara mare”, continua Harrison. „Noul nostru proiector de referinta, care este deja folosit pentru conferinte, evenimente in aer liber si spectacole de anvergura in intreaga lume, este mai usor si mai mic decat modelele concurente¹, insa ofera o sursa de lumina foarte puternica, de 25.000 de lumeni. De asemenea, este extrem de fiabil si foarte rezistent la mediile dificile, calitati esentiale atunci cand trebuie sa functioneze fara intrerupere la temperaturi de 35 de grade si in conditiile de praf specifice Ierusalimului.”

 

 

„Epson este liderul pietei globale de videproiectoare conform Futuresource². Luam foarte in serios toate aspectele ce insotesc aceasta pozitie de lider de piata, in special intr-un mediu puternic concurential. O parte a succesului nostru o reprezinta, de asemenea, pozitia de lider in domeniul inovatiei globale. Scopul nostru, dupa cum o arata si acest demers, este sa luam un proiect pe care nimeni nu il credea posibil si pentru care nu se gasise nicio solutie si sa fim catalizatorul care duce solutia un pas mai departe, tinand cont, in acelasi timp, de cerintele specifice ale clientilor nostri”, a declarat Oren Fleisher, CEO Epson Israel, adaugand ca noile proiectoare laser marcheaza un salt important din punctul de vedere al performantei si consolideaza pozitia de lider a companiei pe piata proiectoarelor.

Echipamentul EB-L25000U, un produs rezistent si fiabil, s-a dovedit solutia optima pentru mediul cald si plin de praf in care a trebuit sa functioneze. De asemenea, a fost usor de montat, gratie unui sistem de racire optimizat, care permite proiectorului sa fie instalat si sa proiecteze din orice unghi. In plus, o unitate optica etansa si o constructie cu disc de fosfor anorganic asigura 20.000 de ore de functionare fiabila³, fara a fi nevoie de intretinere, ceea ce inseamna ca organizatorii festivalurilor de acest gen nu mai trebuie sa intervina odata ce echipamentele sunt montate si pot fi siguri ca se vor bucura de o prestatie continua, fara probleme.

17 iulie 2017, Bucuresti – Epson Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.