WizzAir Anunta a 10-a aeronava pentru Bucuresti, curse noi catre Goteborg si Nisa si frecventa mai mare catre 8 destinatii


Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si cel mai mare transportator aerian din Romania, a anuntat astazi dezvoltarea activitatii si noi locuri de munca pentru baza din Bucuresti, incepand cu aprilie 2018. O noua aeronava Airbus A321, foarte eficienta, cu 230 de locuri, se va alatura flotei Wizz Air de la Bucuresti, crescand numarul total la 10 aparate de zbor, si va asigura operatiunile pe doua rute noi spre Goteborg, in Suedia, si Nisa, in Franta, ce vor incepe din luna aprilie 2018 de pe aeroportul Otopeni. Totodata, noua aeronava va permite cresterea frecventelor pe mai multe rute populare WIZZ din Bucuresti, in cadrul programului de vara 2018. Biletele pentru noile zboruri pot fi deja rezervate de la doar 129* RON pe wizzair.com.

Tot astazi WIZZ sarbatoreste 30 de milioane de pasageri transportati pe rutele sale cu preturi scazute din Romania. Norocosul pasager WIZZ cu numarul 30 de milioane a calatorit de la Venetia Treviso spre Bucuresti si a fost intampinat la sosire cu un bilet WIZZ dus–intors gratuit. Dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au calatorit pe rutele din capitala Romaniei.

Extinderea constanta a Wizz Air in Romania subliniaza angajamentul companiei fata de clientii romani, inca de la primul zbor din Romania, in 2006. Noul aparat de zbor alocat bazei din Bucuresti este cel de-al cincilea Airbus A321 al flotei din Romania, ce numara 23 de aeronave, si va crea 42 de locuri de munca suplimentare in cadrul companiei. Impreuna cu cele mai noi destinatii disponibile din Bucuresti, din 2018, aceasta noua aeronava va permite companiei sa creasca numarul de zboruri saptamanale spre cele mai populare destinatii din Bucuresti: Billund, Geneva, Eindhoven, Paris Beauvais, Tel Aviv, Bari, Londra Luton si Barcelona. In total, peste 4,2 milioane de locuri sunt disponibile pe cursele WIZZ din Bucuresti pentru vara 2018, in crestere cu 23% fata de anul trecut si o evolutie ce sustine 3.100* de locuri de munca la nivel local.

De la inceputul anului 2017, peste 1.587.000 de pasageri au calatorit cu WIZZ pe rutele sale din Bucuresti, o crestere cu aproape 40% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Pasagerii care isi planuiesc vacante sau escapade de weekend din Bucuresti pot descoperi, din 2018, 47 de destinatii spre 19 tari din Europa si nu numai, de la preturi de doar 39 RON*.

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN BUCURESTI

 

Ruta Zilele de operare Incepe din Preturi incepand de la*
Goteborg, Suedia miercuri, duminica 14 aprilie 2018 RON 129
Nisa Coasta de Azur, Franta marti, joi, sambata 15 aprilie 2018 RON 129

 

 

WIZZ AIR CRESTE FRECVENTELE DE ZBOR DIN BUCURESTI DIN APRILIE 2018

 

Destinatia Zboruri saptamanale
Londra Luton 21 de la 19
Barcelona 10 de la 7
Tel Aviv 9 de la 7
Bari 7 de la 5
Paris Beauvais 5 de la 3
Eindhoven 4 de la 2
Billund 3 de la 2
Geneva 3 de la 2

Vorbind la conferinta de presa de la Bucuresti, Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: “Wizz Air, cea mai mare companie aeriana din Romania, continua sa creasca si sa ofere mai multe oportunitati clientilor WIZZ din Romania, pentru a calatori prin Europa si in afara ei, la cele mai mici tarife. Am transportat deja 30 de milioane de pasageri pe reteaua extinsa de rute din Romania si suntem incantati sa sarbatorim aceasta realizare remarcabila prin anuntul de astazi al extinderii si al unei noi investitii in Romania. Aeronava aditionala Airbus A321, foarte eficienta, care se va alatura flotei de la Bucuresti in aprilie 2018, si va creste numarul total la 10, va crea noi locuri de munca la Wizz Air si va facilita si mai multe locuri de munca in Romania in industriile turismului, aviatiei si in altele. Suntem entuziasmati sa continuam cresterea in tara si sa oferim tarife foarte scazute si servicii excelente clientilor nostri din Bucuresti si vizitatorilor lor, al caror numar este in continua crestere. Intreaga echipa WIZZ este nerabdatoare sa ii primeasca la bord pe clientii nostri pe noile rute spre Goteborg si Nisa.”

Bucuresti, 29 iunie 2017: Wizz Air

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.