Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (#CTMB) sprijina The Color Run, cursa care coloreaza orasul


           Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (#CTMB) sprijina The Color Run, cursa care coloreaza orasul.

Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul sportiv va aduna in acest an peste 10.000 de participanti.

Pe parcursul celor 5 km, The Color Run acorda prioritate sanatatii, bucuriei, dorintei de afirmare si unui mod activ de viata.

Axata mai mult pe bucuria de a alerga si pe distractie in stare pura decat pe competitie si clasamente, THE COLOR RUN este o cursa necronometrata, in cadrul careia mii de participanti vor fi colorati din cap pana-n picioare, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Anul acesta, traseul “THE COLOR RUN Dream Tour Bucuresti 2017” va  avea “Startul” si “Finisul” la Biblioteca Nationala a Romaniei, iar traseul va cuprinde cel mai frumos bulevard din Bucuresti – Bulevardul Unirii.

Astfel, pe 22 aprilie, The Color Run Bucuresti va cuprinde urmatoarele puncte cheie
– Biblioteca Nationala a Romaniei
– Bulevardul Unirii
– Piata Alba Iulia
– Splaiul Dambovitei
– Piata Unirii

 

Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti  (#CTMB), este o institutie publica de interes local subordonata Primariei Municipiului Bucuresti.

CTMB are drept scop dezvoltarea de proiecte şi programe adresate persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 şi 35 de ani. Obiectul de activitate al institutiei il constituie organizarea si promovarea activitatilor de tineret, incurajarea initiativelor de tineret, organizarea de cursuri şi stagii de dezvoltare personala si profesionala pentru tineri, organizarea de conferinţe, forumuri, targuri, evenimente, competiţii, festivaluri, manifestari sportive, cultural-artistice, sociale, de divertisment la nivelul Municipiului Bucuresti.

20 Aprilie 2017, Bucuresti – Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.