HyperX isi extinde linia de memorii FURY DDR4 cu Overcloking automat Plug and Play de pana la 2666MHzHyperX®, divizie a Kingston® Technology Company, Inc., anunța astazi extinderea liniei de produse de memorie cu HyperX FURY® DDR4, acum disponibil in mai multe culori – rosu si alb – cu frecvența de pana la 2666MHz, raspunzand astfel cerinței venite din partea comunitații de gaming. HyperX este prima companie care le ofera gamerilor memorie plug and play, continuand dezvoltarea echipamentelor de gaming de top in industrie. Memoria FURY DDR4 vine cu optimizare pentru compatibilitatea cu procesoarele din seria Intel 200 si chipset-urile X9. In plus, compatibilitatea memoriei FURY DDR4 cu noul procesor AMD Ryzen a fost testata in laboratoarele HyperX de catre de partenerii HyperX, producatori de placi de baza.

 

„FURY DDR4 este cea mai populara memorie din seria DDR4, iar noile noastre produse ofera trei opțiuni de culoare, astfel ca constructorii de PC-uri i specialistii hardware isi pot personaliza sau upgrada PC-ul in mai multe moduri”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania si Bulgaria.

 

Performanta HyperX Fury DDR4 completeaza procesoarele Intel 2, 4, 6, 8 si 10-core, asigurand editare video rapida, randare 3D, gaming si procesare AI la mare viteza. Modulele vin cu un design elegant, low-profile, completand designul ultimelor placi de baza de la Asus, Asrock, Gigabyte, MSI si multe altele. Memoria DDR4 este testata si optimizata pentru compatibilitate si overclocking. Mai multe detalii legate de compatibilitate pot fi gasite pe site-ul HyperX, sau pe paginile web ale de partenerilor HyperX, producatori de placi de baza.

 

Mai multe detalii despre produsele de memorie FURY DDR4:

  • Optimizate pentru seria Intel 200 si chipset-urile X991
  • Compatibilitate testata pentru procesoarele AMD1
  • Upgrade DDR4 rentabil, de inalta performanța
  • Heat spreader elegant, low-profile, cu design FURY asimetric

 

SPECIFICATII SI DIMENSIUNI

Heatspreader:  FURY Negru, Rosu, si Alb

Overclocking: HyperX Plug and Play

Capacitați

Module Single: 4GB, 8GB, 16GB

Kit-uri de cate 2:          8GB, 16GB, 32GB

Kit-uri de cate 4:          16GB, 32GB, 64GB

Viteze de frecvența 2133MHz, 2400MHz, 2666MHz

Latența CAS  CL14, CL15, CL16

Voltaj 1.2V

Temperatura de operare intre 0°C si 85°C

Dimensiuni 133.35mm x 34.04mm

 

 Disponibilitate si suport

Noile module si kit-uri FURY DDR4 vor fi disponibile in toata lumea incepand cu martie 2017 prin rețeaua de retail si outlet-uri e-tail HyperX. Memoria HyperX FURY DD4 vine cu garanție pe toata perioada de viața a produsului si serviciul pentru clienti si suport HyperX.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.