F64 si Sony sarbatoresc „Back to Photo School“ cu ateliere LIVE si promotii


992_sony_days      F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, si Sony anunta o campanie speciala dedicata lunii septembrie. Sub numele „Back to Photo School“, pana pe 22 septembrie, vor fi organizate patru sesiuni live cu unii dintre cei mai apreciati fotografi. In acelasi interval, vor fi disponibile la pret redus unele dintre cele mai bune produse Sony. Prezentarile vor fi transmise prin streaming pe canalul de YouTube si pe site-ul F64. Invitatii vor oferi sfaturi si trucuri practice pentru cei interesati de anumite genuri de fotografie. Astfel, acestia vor afla cum le pot stapani cat mai bine pentru a surprinde cadre impresionante.

 

Programul de sesiuni va debuta pe 13 septembrie, de la ora 19.00, cu Alin Popescu si prezentarea „Povesti cu si despre obiective“. Urmeaza joi, pe 15 septembrie, Marcel Cristocea, cu „Fotografia de studio“. Pe 20 septembrie, se va desfasura atelierul „Despre fotografia de strada“ cu Mirela Momanu, care va oferi sfaturi si idei creative celor prezenti. In ultima zi a campaniei, pe 22 septembrie, participantii il vor cunoaste pe Miluta Flueras, care va impartasi din experienta lui in „Fotografia de concert“. Toate detaliile despre campanie sunt aici, iar inregistrarile vor fi disponibile ulterior pe conturile de YouTube si Facebook ale F64.

lectori_back-to-photo-school_sony

In ceea ce priveste promotiile incluse in campanie, F64 si Sony ofera la achizitia oricarui model A5000, A6000 si A6300 un card, o geanta si un acumulator cadou. Aceste trei modele fac parte din cea mai populara serie de echipamente foto ale producatorului. Si cum echipamentele mirrorless devin din ce in ce mai cautate, in campania „Back to Photo School“ se vor primi si vouchere de 15% din valoarea obiectivului Sony pentru astfel de produse foto, care poate fi folosit la achiziţiile ulterioare. Iar daca pentru vacante sau explorarile urbane din marile orase fotografilor li se pare mai potrivit un aparat foto compact performant, cele doua companii vin in intampinarea lor cu un bonus: card si acumulator pentru achizitia oricarui produs din seria RX.

 

Pasionatii de fotografie stiu foarte bine cat de important este un card si pentru nevoile acestora Sony si F64 au pregatit reduceri de 30% la cele mai rapide carduri de memorie Sony. Atat viteza, cat si anduranta sunt importante, iar Sony s-a remarcat pana acum prin calitatea foarte buna a echipamentelor foto, a accesoriilor si a cardurilor de mare viteza. Sunt insa si persoane doritoare de aventuri pe care vor sa le imortalizeze cat mai usor, iar pentru astfel de experiente Sony a creat camera video AS200V. „Back to Photo School“ vine cu o promotie foarte buna: geanta, acumulator si card pentru stocarea tuturor aventurilor fara griji.

 

Toate noutatile despre produsele disponibile, sesiunile live si viitoarele evenimente organizate si gazduite de F64 sunt disponibile pe pagina de Facebook a magazinului.

Bucuresti, 13 septembrie 2016 – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.