Primele inovatii testate in Flying Lab la bordul primului zbor Lufthansa spre Sillicon Valley


Lufthansa San Jose

 • Incepand cu 1 iulie, Lufthansa va zbura nonstop de la Frankfurt la San Jose
 • Pasagerii pot testa inovatii digitale in timpul zborului LH488
 • Pasagerii se bucura de noua destinatie participand la diferite evenimente organizate de Lufthansa special pentru ei

 

Incepand cu 1 iulie, Lufthansa va oferi un nou zbor spre California. Aeronava Airbus A340-300 avand numarul de zbor LH488 a decolat pentru prima data din Frankfurt pe 1 iulie, la ora 10:53 ora locala, indreptandu-se catre vest. San Jose se afla in Sillicon Valley, zona binecunoscuta in toata lumea pentru start-up-urile si industria high-tech care se dezvolta aici; de asemenea, tot aici isi au laboratoarele de cercetare multi producatori de automobile.

Lufthansa_San JosePentru prima data, Lufthansa si-a instalat pe acest zbor un FlyingLab, in care pasagerii pot testa noi produse si servicii inainte ca acestea sa fie implementate la scara larga de companie. Motto-ul zborului catre San Jose este “Virtual Reality” (in trad. Realitate Virtuala), un domeniu in care Lufthansa este lider in industria aviatica datorita continutului de imagini 360 de grade pus la dispozitia pasagerilor. In timpul zborului spre California, pasagerii au putut incerca cele mai noi dispozitive digitale de la partenerul nostru Samsung, cum sunt ochelarii pentru realitate virtuala Samsung Gear VR sau tableta Samsung Galaxy Tab S2. Astfel, pasagerii se pot bucura de filmulete cu imagini de 360 de grade pe tot parcursul zborului de 12 ore. In timpul zborului de intoarcere, sub motto-ul “Wellbeing during night flights” (in trad. Stare de bine in timpul zborurilor de noapte), pasagerii au testat, printre altele, Neuroon – o masca de dormit cu inteligenta artificiala proiectata sa se adapteze la diferite obiceiuri de somn – foarte interesant, de exemplu, pentru cei care zboara frecvent si au probleme cu adaptarea la schimbarea de fus orar. Toti pasagerii care si-au rezervat locuri pentru acest zbor au avut optiunea de a testa aceste produse gratuit pe website-ul www.lh.com/flyinglab.

Independent de aceste zboruri, Lufthansa va pastra conceptul FlyingLab si va permite pasagerilor sai sa ia contact cu cele mai noi oferte interne si externe ale companiei, in acelasi timp colectand parerile acestora despre inovatiile digitale si serviciile companiei, pana la componentele produselor. Pasagerii se vor putea familiariza astfel cu cele mai noi tehnologii si produse si le pot testa in direct.

“Scopul FlyingLab este acela de a permite testarea rapida si usoara a tuturor noutatilor”, a spus Dr. Reinhold Huber, Vice President Passenger Experience Design & Ancillaries, Deutsche Lufthansa AG. “Daca descoperim un produs interesant, putem astfel afla rapid daca este pe placul celor pentru care am creat acel produs. Testele de lunga durata pot fi contraproductive.”

Dar pasagerii nu vor fi fermecati doar de Silicon Valley in timpul acestui zbor. Pentru prima data, pasagerii sunt invitati sa participe la nu mai putin de cinci evenimente organizate chiar de Lufthansa. Indiferent daca este Muzeul Tehnologiei din San Jose, ocazia de a privi balenele in Monterey sau o petrecere cu gratar – prin intermediul acestor evenimente de neuitat Lufthansa isi doreste sa sarbatoreasca noua destinatie alaturi de pasagerii sai.

In timpul sejurului lor in California, pasagerii pot sa testeze si un nou serviciu foarte special. Prin intermediul serviciului de concierge de calatorie “Mission Control”, o creatie a Lufthansa Innovation Hub, pasagerii pot primi ponturi interesante si recomandari despre San Jose. Li se va oferi, de asemenea, si ajutor pentru schimbarea rezervarilor pentru zboruri sau cu indicatii despre locatia evenimentelor Lufthansa – toate foarte simplu si direct, prin intermediul Facebook Messenger.

Zborul din Bucuresti catre San Jose si retur, cu conexiune prin Frankfurt, poate fi rezervat incepand de la 689 EUR. Lufthansa opereaza aceasta conexiune de cinci ori pe saptamana, iar oaspetii pot alege intre clasele Business, Premum Economy sau Economy.

 

Pe scurt, despre conexiunile Frankfurt – San Jose (California, SUA):

Aeroport:

 • De la Aeroportul Frankfurt, Terminal 1 (FRA);
 • La Aeroportul International Norman Y. Mineta San Jose (SJC)

Programul zborurilor:

 • In fiecare luni, miercuri, vineri, sambata si duminica
 • Ore de plecare (ore locale):
  • LH488 Frankfurt 10:40 – San Jose 13:40
  • LH489 San Jose 15:30 – Frankfurt 11:50 (ziua urmatoare)

Durata zborului: 12 ore

Tipul aeronavei: Airbus A340-300.

Bucuresti, 7 iulie 2016 – Lufthansa

One response to “Primele inovatii testate in Flying Lab la bordul primului zbor Lufthansa spre Sillicon Valley

 1. Deci, ceea ce vedeam in filmele de fictiune in urma cu zece-douazeci de ani, se intampla acum. Eu ma bucur ca voi apuca sa vad transformarile astea. Sa imi aduc aminte cum era inainte si cum este. Smartphone-ul este doar un exemplu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.