Supraveghere video, in orice conditii de iluminare, cu AXIS P1365–E


p1365-e              ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, anunta lansarea de catre Axis Communications a unui nou update de firmware pentru camera AXIS P1365–E. Acesta poate fi instalat prin Axis Camera Management, HTTP sau FTP si aduce o serie de beneficii si caracteristici noi, precum rata de esantionare audio la 48 kHz si posibilitatea ca orice utilizator cu drepturi de administrator sa poata modifica setarile ACAP.

Noul update de firmware subliniaza angajamentul companiei Axis Communications de a tine cont de necesitatile curente ale integratorilor si de a imbunatati continuu produsele lansate.

AXIS P1365–E este una dintre cele mai de succes camere de supraveghere aflate in portofoliul ELKOTech Romania ca numar de unitati vandute. Camera s-a remarcat datorita calitatii video si audio, a fiabilitatii extinse, a capabilitatilor tehnice de varf si a pretului accesibil. Integreaza un senzor CMOS 1/2.8”, foloseste lentila varifocala de 2,8–8 mm si este dedicata supravegherii la exterior. Rezolutia maxima este de 1080p, la 50/60fps, iar modelul poate fi folosit si pentru supravegherea zonelor in care exista conditii dificile de iluminare. Pentru a furniza o imagine color camera necesita doar 0,18 lucsi, iar pentru imagini alb-negru sunt necesari doar 0,04 lucsi. Aceste valori minime sunt posibile datorita integrarii de catre camera a unor tehnologii revolutionare, precum Axis Lightfinder si P-Iris.

p1365-mk-II-wall-angle-left

Axis Lightfinder este o tehnologie creata prin armonizarea de componente optice, cu chipset-uri video si cu instrumente software de procesare de imagini de cea mai buna calitate. Astfel, AXIS P1365–E poate sa transmita imagini clare, in conditii slabe de iluminare. Tehnologia este completata de functionalitatea P-Iris, ce are rolul de a optimiza deschiderea diafragmei in functie de conditiile de iluminare.

AXIS P1365–E dispune, de asemenea, de tehnologia de compresie ZipStream. Aceasta analizeaza si optimizeaza transmisia de la camerele de retea in timp real. Scenele care contin detalii interesante sunt inregistrate la o calitate si rezolutie maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a fi posibila reducerea necesarului de latime de banda si stocare. Spre exemplu, detalii importante precum fata, tatuajele sau numerele de inmatriculare sunt stocate in parametri maximi, in timp ce detalii precum pereti sau vegetatie sunt compresate.

“AXIS P1365–E este o camera cu ajutorul careia integratorii pot sa abordeze o gama extinsa de instalari, fie ca vorbim de supravegherea unei banci, a unei fabrici sau a unei institutii de invatamant. Superioritatea tehnica a componentelor si tehnologiile integrate permit generarea de imagini clare si utile, care pot fi folosite de agentii de securitate pentru a identifica rapid orice activitate ilegala, accidente sau alte actiuni”, a declarat Andrei Dinescu, Product Manager ELKOTech Romania.

Camera poate fi instalata chiar si in zone cu temperaturi extreme. Tehnologia Arctic Temperature Control permite camerei sa porneasca si sa functioneze in parametri optimi, chiar si la temperaturi de -40 °C, fara ca durata de viata sa fie redusa.

Carcasa camerei AXIS P1365–E indeplineste standardele IP66, IP67, NEMA4X si IK10. Astfel, echipamentul este protejat impotriva prafului si a apei, chiar si in situatii de scufundare in apa. De asemenea, materialul din care este realizata carcasa este tratat, pentru a se preveni aparitia coroziunii si pentru a rezista la un impact de 5 kg cu obiecte aruncate de la 40 cm, cu o energie de impact de 20 de jouli.

Versiunea de software Axis Camera Management este oferita gratuit tuturor utilizatorilor si poate fi descarcata de la link-ul: www.axis.com/ro/en/axis-camera-management/download

Bucuresti, 28 aprilie 2016 – ELKOTech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.