Axis anunta lansarea de noi camere panoramice multisenzor


Axis Cameras            Noile camere panoramice multisenzor permit realizarea unei supravegheri video de calitate, campul vizual acoperit fiind de 360° si 180°. Camerele sunt potrivite pentru scenariile ce presupun supravegherea unor zone extinse sau pentru scenariile in care este necesara monitorizarea in mai multe directii

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea a doua noi camere panoramice multisenzor. Primul model, AXIS P3707-PE, este o camera de 8 MP ce integreaza patru senzori varifocali. Aceasta configuratie permite realizarea unei supravegheri la 360°. Cel de-al doilea model, AXIS Q3708-PVE, este o camera de 15 MP ce permite realizarea unei supravegheri la 180°. Tehnologiile de ultima generatie integrate de acest model permit o monitorizare eficienta chiar si in conditii dificile de iluminare.

AXIS P3707 (3)

Camerele sunt recomandate pentru a fi folosite la supravegherea terminalelor, statiilor de metrou si cale ferata, intersectiilor, campusurilor universitare si liceelor sau mall-urilor. Ambele modele pot fi utilizate atat pentru supravegherea la exterior, cat si la interior.

 

AXIS P3707-PE este formata din patru senzori ce pot fi repozitionati in functie de necesitatile clientului final. Fiecare senzor poate fi inclinat si ajustat pentru a oferi un camp de vizualizare orizontala intre 108°-54°. Senzorii pot fi si rotiti pentru a permite o acoperire verticala extinsa, specifica formatului Axis Corridor. Carcasa camerei este realizata dintr-un material transparent, cu margini rotunjite, care permite o monitorizare clara in toate directiile.

AXIS P3707 (2)“Noile modele se adreseaza clientilor aflati in cautarea de camere care pot sa ofere imagini panoramice. Prin integrarea mai multor senzori, instalarea camerei se realizeaza rapid si simplu, cu costuri reduse”, a declarat Erik Frännlid, Director of Product Management, Axis Communications.

 

Fiecare senzor al AXIS P3707-PE suporta stream-uri video ce pot fi configurate individual. De asemenea, exista suport pentru quad-view streaming, ce permite realizarea de clipuri video la o rezolutie de 1080 p, 12.5/15 fps sau la 720 p, in full frame rate.

 

AXIS Q3708-PVE este o camera cu un raport calitate-pret excelent. Focusul celor trei lentile este setat direct din fabrica, nefiind nevoie de interventia integratorului. Modelul dispune de tehnologia Wide Dynamic Range – Forensic Capture si de capabilitati ce permit oferirea de imagini optime chiar si in conditii dificile de iluminare. AXIS Q3708-PVE ofera o rezolutie maxima de 11 MP (3x QuadHD), la 30 fps sau 15 MP (3x 5 MP), la 20 fps.

 

Atat AXIS P3707-PE, cat si AXIS Q3708-PVE sunt accesibile prin intermediul unei singure adrese IP. Astfel, este suficienta o singura licenta software de management video. Ambele camere suporta tehnologiile Power over Ethernet si Axis Zipstream. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.