Logitech G lanseaza cel mai bun mouse de gaming din portofoliu, cu professional-grade wireless


image001         Logitech G900 Chaos Spectrum vine echipat cu cea mai buna tehnologie wireless de la ora actuala, senzor optic dedicat jocurilor, design felxibil ambidextru si iluminare personalizabila

Logitech prezinta astazi cel mai bun mouse de gaming produs de compania elvetiana pana in acest moment: Logitech® G900 Chaos Spectrum™. Printre caracteristicile celui mai nou mouse de gaming se numara professional-grade wireless, cea mai buna tehnologie wireless la ora actuala, senzor optic dedicat jocurilor, design flexibil ambidextru, iluminare personalizabila, design mecanic al tastei pivot si constructie usoara, pentru performante maxime si confort pe durata sesiunilor indelungate de joc. Modelul G900 Chaos Spectrum ofera o performanta wireless fara lag impreuna cu o durata de viata mai mare pentru baterie, lucru certificat de catre jucatori profesionisti de sporturi electronice.

JPG 300 dpi (RGB)-G900 Heat_3q Front_Cord OutJPG 300 dpi (RGB)-Heat_Cyan_Beauty

Am purtat discutii cu jucatori profesionisti de eSports si niciunul dintre ei nu indrageste cablul la un mouse cu fir. Acestia si-au exprimat dorinta de a avea parte de libertatea pe care ti-o ofera un mouse wireless si precizia unuia cu fir. Astfel, acesta a fost obiectivul pe care si l-au luat inginerii nostri in ceea ce priveste designul: conceperea unui mouse de gaming wireless care sa fie mai rapid decat mouse-ii de competitie cu fir. G900 se ridica la nivelul asteptarilor si suntem siguri ca este cel mai bun mouse de gaming pe care l-am facut vreodata” a declarat Ujesh Desai vice presedinte si general manager al departamentului de gaming de la Logitech.

Tehnologie wireless professional-grade

Cu o rata de raport de o milisecunda si conexiune wireless optimizata de 2,4GHz, Logitech G900 Chaos Spectrum isi surclaseaza principalii competitori, fie modelele wireless, fie cele cu cablu. Multumita in mare parte tehnologiei exclusive clock-tuning, ce reduce in mod semnificativ consumul de energie, utilizatorii se pot juca in mod continuu timp de 32 de ore – un weekend intreg – in urma unei singure incarcari (24 de ore cu iluminarea presetata). Atunci cand acumulatorul ramane fara energie, sistemul de monitorizare al acumulatorului, setat in Logitech Gaming Software (LGS), va notifica utilizatorul. Nu este nevoie ca utilizatorii sa se opreasca din joc pentru a reincarca mouse-ul deoarece are capacitatea de a comuta din modul wireless in cel cu fir atunci cand este conectat direct la PC. O simpla incarcare nu dureaza decat doua ore, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor trebui sa utilizeze cablul pentru prea mult timp.

JPG 300 dpi (RGB)-G900 Chaos Spectrum Hea_TopDown_onWhite

Cel mai exact senzor optic pentru un mouse de gaming

Logitech G900 Chaos Spectrum contine senzorul PMW3366, cel mai bun senzor optic la ora actuala ce foloseste tehnologia exclusiva clock-tuning. Recunoscut de gameri si profesionisti ca fiind cel mai performant senzor optic de mouse de gaming de pe piata, PMW3366 reda cu o exactitate incredibila pe ecran orice miscare a mainii pentru o performanta cat mai buna chiar si la un nivel ridicat de sensibilitate. Senzorul modelului G900 Chaos Spectrum are zero acceleratie si filtrare pe intreaga gama DPI (200 – 12000 DPI), oferind un tracking acurat si reactie constanta la orice viteza.

Perfect adaptabil pentru orice tip de mana si stil de joc

Modelul G900 Chaos Spectrum ofera posibilitatea de a putea fi configurat de utilizatori in functie de preferintele acestora. Capacitatea mouse-ului de a fi ambidextru se datoreaza placutelor magnetice ale butoanelor, care il pot transforma intr-un mouse pentru mana stanga sau pentru cea dreapta. Mouse-ul contine un grip confortabil care se poate adapta unei varietati largi de maini, palme si degete. Prin intermediul LGS, iluminarea si nivelul luminozitatii mouse-ului pot fi programate in functie de stilul, mediul inconjurator sau sistem oricarui utilizator, dintr-o paleta de 16,8 milioane de culori. Gamerii pot aduce mouse-ul la viata prin efectele de lumina “breathing” sau pur si simplu prin oprirea iluminarii atunci cand mouse-ul nu este folosit.

Design mecanic al comenzii pivot

Butoanele mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum au fost proiectate special pentru a oferi o atingere clara si curata alaturi de o actionare rapida a clickurilor. Un sistem metalic cu arc de tensionare si balamale exclusive pentru pivotarea mecanica au fost integrate tastelor principale (stanga-dreapta) ale mouse-ului. Acest sistem reduce distanta prestabilita intre butoane si switch-uri, reusind sa minimizeze forta necesara de actionare a butoanelor, permitand o recuperare mai rapida dupa fiecare click. Rezulta un raspuns precis si o actionare performanta, sporita si rapida.

Constructie precisa

Fiecare componenta a mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum a fost optimizata pentru a reduce greutatea, mentinand in acelasi timp stabilitatea. Toate elementele de constructie au fost analizate si ajustate pentru a elimina greutatea nedorita indiferent ca este vorba de rotita hiper rapida pentru scroll sau de interiorul componentelor care formeaza mouse-ul. Rezultatul este un mouse de gaming wireless ce cantareste 107 grame, ce reuseste sa fie confortabil cand este utilizat chiar si pentru perioade mai lungi de timp si sa furnizeze timpi de raspuns mai rapizi la miscare.

Pret si disponibilitate

Logitech G900 Chaos Spectrum va fi disponibil in magazinele de specialitate din Europa la inceputul lunii aprilie 2016 la un pret recomandat de 179 EUR.

NEWARK, California – Martie 24, 2016 – Logitech

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.