Axis lanseaza noi camere mini dome de mare performanta, cu trei ani garantie


Foto M30_44v                  Design-ul compact al camerelor din seria AXIS M30 permite o instalare discreta in orice locatie de interior. Carcasa acestora poate fi vopsita pentru ca produsele sa se armonizeze cu celelalte elemente ale mediului in care se realizeaza instalarea. Noile modele reprezinta o alegere inspirata pentru domeniul hotelier, restaurante, magazine de retail, birouri sau scoli.

Axis Communications, lider mondial in echipamente video de retea, anunta lansarea a trei noi camere de supraveghere tip mini dome. Camerele fac parte din seria AXIS M30, ofera imagini HDTV si integreaza tehnologiile Wide Dynamic Range si Axis Zipstream. Aceasta din urma reduce necesarul de latime de banda si capacitatea de stocare, fara a compromite nivelul de detaliu al imaginilor. Focalizarea camerelor este realizata direct din fabrica, nefiind necesara ajustarea acestora atunci cand se realizeaza instalari. Acestea pot fi montate fie pe tavan, fie pe peretii laterali si pot fi directionate catre orice zona folosind o metoda de reglare pe trei axe.

Foto M30_44v“Noile camere AXIS M30 ofera imagini excelente, la un pret atractiv. Ele reprezinta solutia optima pentru instalarile de supraveghere dedicate IMM-urilor, care necesita folosirea mai multor camere pentru acoperirea intregii zone. Dimensiunile reduse ale camerelor permit o instalare discreta, rapida si flexibila. Calitatea superioara este sustinuta de garantia de trei ani oferita de Axis”, a declarat Erik Frännlid, Director of Product Management, Axis Communications.

Modelul AXIS M3044-V permite inregistrari 720p, la 30fps, in timp ce modelul AXIS M3045-V beneficiaza de standardul HDTV 1080p, in 30fps. AXIS M3045-V ofera posibilitatea redarii stream live pe un monitor HDTV, datorita conectorului HDMI. AXIS M3046-V poate fi folosita si ca alternativa pentru camerele cu lentile varifocale, datorita rezolutiei de 4MP si a functionalitatii de PTZ digital.

Noile camere ofera stream-uri multiple, configurabile individual, H.264 si Motion JPEG. De asemenea, acestea pot detecta miscarea, dispun de alarme in caz de vandalism si suporta aplicatii de analiza a materialelor video dezvoltate de terti, inclusiv software-uri ce permit numararea oamenilor din spatiul monitorizat.

Pentru a permite supravegherea zonelor inguste, camerele din seria M30 integreaza tehnologia Axis Corridor Format. Aceasta permite urmarirea casei scarilor, holurilor sau culoarelor, oferind imagini orientate vertical. Conexiunea la Internet se realizeaza prin intermediul Ethernet, iar prin intermediul tehnologiei PoE interfata are si rol de alimentare. Stocarea cadrelor filmate se face pe carduri MicroSD/ MicroSDHC.

Camerele AXIS M30 sunt insotite de o garantie comerciala de trei ani, aceasta specificatie urmand a deveni standard pentru toate produsele seriei M. AXIS M3044-V, AXIS M3045-V si AXIS M3046-V sunt compatibile cu majoritatea software-urilor de video management, prin intermediul Axis Application Development Partner (ADP) Program si AXIS Camera Station. Camerele includ suport pentru AXIS Camera Application Platform si ONVIF pentru o integrare facila.

22 Marite 2016, Bucuresti – Axis Communications

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.