In premiera in Romania, Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps


Screenshot_20160316-113037         De astazi, Orange Romania le ofera clientilor posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de pana la 375 Mbps, prin reteaua sa 4G+. Noile viteze 4G+ sunt accesibile prin terminalele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 edge si pot fi testate de clienti in patru Orange shop-uri din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi [1].

Orange marcheaza astfel inca o evolutie in directia inovatiei si demonstreaza capacitatea retelei sale 4G. Reteaua 4G+ a Orange Romania, care a fost de asemenea o premiera la nivel national in momentul lansarii, acum 2 ani, este prezenta in 13 orase din tara [2], unde ofera viteze de pana la 300 Mbps.

In cadrul sesiunii de demonstratii deschise astazi, Orange isi mareste vitezele 4G+ de la 300 pana la 375 Mbps in magazinele mentionate, folosind capabilitatile sporite ale retelei obtinute in urma procesului continuu de extindere si modernizare, precum si prin utilizarea optima a spectrului radio achizitionat in urma licitatiei din 2012. Acesta ii permite sa imbine 3 benzi de frecventa prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), fata de 2 benzi de frecventa utilizate pentru a oferi pana acum viteze de pana la 300 Mbps.

Noile viteze pentru internet mobil completeaza portofoliul de realizari aduse de Orange in zona 4G, precum cea mai extinsa retea 4G din Romania, apelul 4G, apelul Wi-Fi sau serviciile de internet mobil prin 4G+, pentru a le oferi clientilor solutii de conectare de ultima generatie, fiabile si performante

 

[1] Vitezele de internet mobil de pana la 375 Mbps pot fi testate in Orange shop din Piata Victoriei Bucuresti si in Smart shop-urile din Baneasa, Cluj-Napoca si Iasi.

[2] Reteaua Orange 4G+ este prezenta in orasele Arad, Brasov, Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Bucuresti, 16 martie 2016 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.