SIM-urile Telekom Romania pot fi folosite fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, in functie de telefon


Abonament4G_Back             Telekom Romania anunta disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, in exclusivitate pe piata locala. Astfel, Telekom Romania continua eforturile de simplificare a experientei utilizatorului, in contextul procesului de rebranding.

 

Trio SIM-ul este o cartela SIM personalizata care poate fi folosita fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, in functie de telefon. Acest design elimina necesitatea utilizatorului de a solicita in magazine ajustarea cardurilor – de acum inainte, tot ce au de facut utilizatorii este sa parcurga cu atentie instructiunile si sa decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivita pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

Abonament4G_FrontCartela4G_Back

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri in smartphone-uri, atat utilizatorii, cat si comerciantii s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolva acest aspect prin caracterul sau modular.

 

Trio SIM-ul va imbunatati experienta utilizatorilor in ceea ce priveste montarea cartelei SIM intr-un nou telefon si va economisi bani si timp pentru clienti.

9 octombrie, 2014, Bucuresti- Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.