Formula 1 continua la Dolce Sport


photo          Cea mai cunoscuta competitie din lumea sporturilor cu motor, Formula 1, va putea fi urmarita din 18 martie la Dolce Sport. Clientii de televiziune ai Telekom vor putea vedea astfel live toate cele 21 curse, sesiunile de calificari si multe alte evenimente care dau culoare competitiei regina din motorsport. Dolce Sport a obtinut drepturile de difuzare pentru urmatorii doi ani.

 

Dolce Sport ofera un nou motiv de bucurie abonatilor sai. Formula 1, intrecerea urmarita in intreaga lume de sute de milioane de fani, isi continua povestea in grila televiziunii detinute de Telekom.

 

“Formula 1 ramane in oferta premium a Dolce Sport. Telespectatorii nostri chiar vor avea anul acesta o superoferta de sport, cu care putine televiziuni din lume se pot lauda. Pentru ca regina sporturilor cu motor va fi insotita in grila de UEFA EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1, NBA, NFL, Turneul celor 6 Natiuni, toate meciurile importante ale rugby-ului romanesc, handbal din Liga Campionilor masculin si feminin, tenis din Fed Cup, Davis Cup și din mari turnee WTA şi ATP. Pedigree-ul Formulei 1 si felul in care ea a fost primita de telespectatori in primii doi ani de difuzare la Dolce Sport sunt principalele motive pentru alegerea noastra. Ne bucuram ca putem oferi continuitate fanilor acestui fenomen”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general Dolce Sport.

 

Iubitorii sporturilor auto sunt rasfatati la Dolce Sport, unde pot urmari si cealalta mare competitie automobilistica a lumii, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), intrecere aflata la al patrulea sezon consecutiv in exclusivitate printre programele televiziunii, GP 2, GP 3, Porsche Supercup sau Campionatul National de Raliuri. Toate aceste competitii sunt acoperite de o echipa de specialisti, care realizeaza si emisiunea dedicata fenomenului auto, Formula Dolce.

15 Martie 2016, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.