Samsung lanseaza camera Gear 360


Gear 360 Front

Camera surprinde toate momentele importante, oferind o experienta 360 impresionanta

Samsung Electronics Co. Ltd lanseaza Samsung Gear 360, o camera ce le permite utilizatorilor sa inregistreze, sa vada si sa isi impartaseasca experientele preferate, prin imagini si filme realizate la 360 de grade. Gear 360 a fost dezvoltata pentru a-i insoti pe utilizatori in vacante, calatorii, in cadrul ceremoniilor festive sau diferitelor activitati, oferindu-le posibilitatea de a-si inregistra experientele. Noua camera foloseste tehnologia de ultima generatie Samsung Galaxy pentru ca utilizatorii sa poata deveni creatorii propriului continut de realitate virtuala de care sa se bucure prin intermediul Gear VR.

 

„Samsung continua sa depaseasca limitele experientei mobile dincolo de smartphone,” spune DJ Koh, presedintele Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Dupa lansarea de anul trecut a dispozitivului Gear VR, Gear 360 stabileste noi standarde pentru continutul captivant, oferind o experienta vizuala care simplifica inregistrarea si partajarea celor mai importante momente ale vietii.”

Gear 360 Tripod

Design compact si performanta imbunatatita

Samsung Gear 360 dispune de doua obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de inregistra filme la 360 de grade cu o rezolutie mare (3840 x 1920), dar si fotografii cu o rezolutie de 30 de megapixeli. De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit in orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertura F2.0, ce permit realizarea unor imagini clare sau filmari panoramice, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

 

Avand o carcasa usoara, compacta si un design sferic, Gear 360 ofera un plus de mobilitate pentru activitati in aer liber sau in interior. Camera este completata de un trepied usor de utilizat si este compatibila cu o gama extinsa de accesorii existente pe piata in acest moment.

 

Prin sincronizarea camerei Gear 360 cu un smartphone Samsung, utilizatorii pot vedea in timp real imaginile pe care le inregistreaza. De asemenea, Gear 360 le permite utilizatorilor sa vada si sa salveze continutul inregistrat, direct pe smartphone,sau sa il incarce pe canalele sociale, inclusiv pe Google Street View. Pentru o experienta de vizionare 360 desavârsita, utilizatorii pot vedea continutul pe Gear VR. Toate aceste functii vor fi disponibile prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate, disponibila in Galaxy Apps si Google Play, dar si prin intermediul unui software pentru PC ce va oferi mai multe posibilitati de editare.

 

Gear 360 LeftGear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge si Galaxy S6.

 

Camera Gear 360 va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a anului, pe anumite piete.

Specificatii tehnice Samsung Gear 360

 

Camera Doua camere cu senzor CMOS de 15 megapixei si obiective fisheye
Procesor de imagine DRIMe5s
Video MP4 (H.265)

– Dual Lens: 3840×1920 (30fps)

Imagine JPEG

– Dual Lens: 30M (7776×3888)

Audio Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie microSD card (pâna la 128GB)
Caracteristici Ecran

– 0.5” (72 x 32) PMOLED

Moduri de inregistrare

–   Video, Photo, Time Lapse Video, Looping Video

Moduri de fotografiere

– Dual/Single Lens

 

Setari disponibile

– Sharpness, White Balance, HDR, EV, ISO limit, Wind cut

Certificare IP53 pentru rezistenta la apa si praf
Servicii Samsung Samsung Gear 360 App, PC S/W (Gear 360 ActionDirector)
Conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

WiFi Direct,

BT v4.1

USB 2.0

NFC

Senzori Accelerometru, Giroscop
Dimensiune 66.7×56.2×60 mm
Greutate 153g (cu baterie inclusa)
Baterie 1,350mAh Li-ion

 

 

*Toate functionalitatile, functiile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv dar nemilitandu-se la beneficii, design, pret, componente, performanta, disponibilitate si capacitatile produsului pot fi schimbate fara obligatie de preaviz.

 

**Perfomanta bateriei poate varia in functie de setari si modul de utilizare al dispozitivului.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.