Canon a prezentat noul PowerShot G7 X Mark II, cu procesor DIGIC 7


Canon PowerShot G7 X Mark II  (3)            Canon a dezvaluuit astazi modelul PowerShot G7 X Mark II, o camera foto compacta puternica, ce ofera cu fiecare declansare un nivel de control si o calitate a imaginii nemaiintalnite pana acum. Pornind de la aclamatul model PowerShot G7 X, noul PowerShot G7 X Mark II este prima camera foto care include noul procesor DIGIC 7 de la Canon. Dispunand si de un senzor CMOS de 1inch de 20,1 megapixeli si cu un obiectiv cu zoom optic de 4,2x, camera foto este perfecta pentru surprinderea fotografiilor si videoclipurilor care merita distribuite, imprimate si afisate, fara a mai fi nevoie de filtre sau editare ulterioara amanuntita

Modelul PowerShot G7 X Mark II imbina o performanta nemaipomenita cu un corp compact – a fost conceput ergonomic pentru a se potrivi esteticii seriei PowerShot G, oferind in acelasi timp o manevrare intuitiva si acces imediat la butoanele pe care le folositi cel mai mult. Cu sistem optic Canon de precizie, o viteza fulgeratoare, control manual deplin si conectivitate imbunatatita, camera foto PowerShot G7 X Mark II este un model pentru oricine isi doreste sa preia controlul si sa fotografieze in propriul stil.

Canon PowerShot G7 X Mark II  (2)Canon PowerShot G7 X Mark II  (1)

Putere cu DIGIC 7

Procesorul de generatie urmatoare de la Canon, DIGIC 7, adauga o putere de procesare a imaginii sensibil imbunatatita, si permite viteze de AF super rapide, precum si fotografiere continua RAW la 8 cadre pe secunda, reducand zgomotul si ajutandu-va sa surprindeti chiar si cele mai trecatoare momente. Pentru o declansare sigura si sensibila, sistemul imbunatatit de detectare a subiectilor asigura focalizarea acestora chiar daca saturatia si contrastul sunt mici. Functia Auto Lighting Optimizer, similara camerelor foto EOS, imbunatateste la randul ei contrastul, oferind o corectie naturala si mentinand in acelasi timp echilibrul expunerii.

Fie ca fotografiati peisaje la rasarit de soare sau un oras la apus, camera foto va asigura o performanta imbunatatita in conditii de luminozitate scazuta. Imbinat cu obiectivul luminos f/1.8-2.8, senzorul CMOS de 1 inch si noile capabilitati ale procesorului DIGIC 7 va ofera o mai mare flexibilitate pentru fotografierea in cele mai grele conditii, si chiar la zoom maxim.

Cand fotografiati din mers, fara timp de repaus, stabilizatorul optic de imagine imbunatatit cu tehnologia Dual Sensing IS reduce semnificativ tremurul camerei foto, si va ajuta sa contracarati impactul miscarii mainii si corpului, pentru a obtine imagini clare, fara trepied.

Canon PowerShot G7 X Mark II  (4)

Preluati complet controlul si fiti creativi

Inelul de control al obiectivului de pe PowerShot G7 X Mark II va ofera acces personalizabil la cele mai importante setari, cu o functie duala ce trece de la actiunea lina la cea in trepte, perfecta atat pentru setarile precum diafragma, viteza declansatorului si ISO, cat si pentru modificari mai lineare, precum focalizarea. Pentru o focalizare precisa, functia MF Peaking evidentiaza imediat obiectul focalizat, vizibil instantaneu pe ecranul touch inclinabil.

Prin intermediul fotografierii RAW pe 14 biti puteti surprinde nuante de culoare in timp ce fotografiati. Pentru a reduce la minimum post-editarea, functia Pictures Style ofera presetari de culoare potrivite stilului dvs. si scenei pe care o imortalizati. Profilele Picture Style sunt personalizabile si pot fi folosite in intreaga gama DSLR EOS, permitandu-va sa mentineti constante aspectul si senzatia in fiecare fotografie, indiferent de ce reprezinta aceasta.

Perfectionarea filmarii

Regizorii in devenire pot avea incredere in noul PowerShot G7 X Mark II pentru a surprinde filme Full HD de o claritate impresionanta. Controlul manual deplin va ofera acces la fiecare setare de expunere, permitandu-va sa compuneti si sa personalizati fiecare filmare dupa stilul dvs. Surprinderea detaliilor pe film este simplificata datorita urmaririi imbunatatite a subiectului cu DIGIC 7, ce surprinde totul, de la expresii faciale trecatoare la miscari bruste. Functia Canon Dynamic Image Stabilisation functioneaza in tandem cu Auto Level pentru a corecta automat tremurul camerei pe cinci axe, asigurandu-va scene stabile si un orizont drept, chiar si atunci cand filmati din mers sau din unghiuri neobisnuite. Pentru a surprinde actiunea rapida pe o perioada mai mare de timp, camera include modul Time-Lapse Movie, care creeaza videoclipuri unice pe repede inainte.

Fotografiati, partajati si ramaneti conectati

Camera foto dispune de o gama larga de functii de conectivitate, accesibile imediat prin intermediul butonului Wi-Fi, in timp ce functia Dynamic NFC va permite sa va conectati cu o singura atingere la dispozitivele inteligente, inclusiv la Canon Connect Station CS100. Niciodata n-a fost mai simplu sa partajati si sa faceti back-up in cloud, intrucat functia Image Sync va face automat back-up de fisiere online. Imaginile dvs. pot fi partajate si pe serviciul irista de la Canon, unde dispuneti de mai mult spatiu de stocare pentru fotografiile de inalta calitate, precum si de posibilitatea de a crea galerii foto ce pot fi partajate cu prietenii din toata lumea. Cand sunteti gata sa va partajati fotografiile, procesarea RAW incorporata va permite sa alegeti formatul pentru output si sa editati imaginile din mers, direct de pe camera foto, pastrand in acelasi timp si originalul la intreaga rezolutie.

Functiile-cheie ale modelului PowerShot G7 X Mark II:

  • Calitate profesionala a imaginii, in orice lumina – in buzunarul dvs.
  • La fel de buna la filmat Full HD pe cat este la fotografiat
  • Partajati-va creatiile minunate cu restul lumii
  • Preluati controlul, simplu
  • Construita pentru creativitate fara efort

Bucuresti, Romania, 18 februarie 2016 – Canon Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.