Canon a lansat astazi noua camera foto EOS 80D


Canon EOS 80D (1)          Canon a lansat astazi noua camera foto EOS 80D – un DSLR complet echipat, care va aduce la varful degetelor tot ce aveti nevoie pentru a va dezvolta abilitatile de fotografie si filmare. Ideala pentru entuziastii carora le place sa experimenteze cu diferitele genuri si stiluri, camera foto este personalizabila si declanseaza cu o viteza exceptionala. Modelul EOS 80D este o camera foto versatila, cu care veti surprinde imagini spetaculoase si filme Full HD, imbinand tehnologii de imagistica de varf – inclusiv un nou senzor CMOS de 24,2 megapixeli, un procesor DIGIC 6, un sistem AF in 45 de puncte de tip cruce si o rata de declansare rapida de 7 cadre pe secunda.

Canon lanseaza de asemenea un obiectiv multifunctional – EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM – cu noua tehnologie Nano USM, si un Adaptor Power Zoom PZ-E1 optional, pentru un control fin al zoom-ului in timpul filmarii si control de la distanta prin Wi-Fi[i].

Canon EOS 80D (2)

Excelenta in toate domeniile fotografiei si filmarii

Indiferent de subiectul pe care-l explorati – de la sport la natura sau actiune – modelul EOS 80D este extrem de sensibil, excelent pentru surprinderea unor detalii incredibil de complexe in fiecare cadru. Noul senzor va ofera o claritate exceptionala si libertatea de a decupa imaginea, iar noul sistem AF in 45 de puncte de tip cruce si declansarea de 7 cadre pe secunda va permite sa surprindeti actiunea cu maxima precizie. Pentru o focalizare extrem de precisa sau urmarirea subiectului intr-o zona extinsa, punctele de autofocus pot fi selectabile individual sau grupate pe regiuni, oferindu-va mai mult control asupra compozitiei, indiferent de pozitia subiectului in cadru. Daca folositi combinatii de obiective cu aperturi inguste, 27 de puncte AF compatibile f/8 va ofera focalizarea necesara, chiar si in cele mai extreme situatii.

Gandita pentru a fotografia in conditii variabile de iluminare, camera foto are o plaja de ISO nativa de 100-16.000, care poate fi extinsa pana la ISO 25.600, iar sistemul de autofocus va functiona chiar si la lumina lunii (-3EV). Senzorul de masurare a expunerii RGB+IR de 7560 de pixeli masoara atat lumina vizibila, cat si cea invizibila din infrarosu, furnizand astfel expuneri corecte, in timp ce functia Flicker Detection asigura o expunere constanta la fotografierea sub lumina artificiala cu palpaituri. Noua setare White Priority va ajuta sa mentineti balansul de alb corect.

O camera foto care se adapteaza nevoilor dvs.

Modelul EOS 80D a fost pentru a raspunde oricaror nevoi ale fotografilor. Design-ul este instinctiv si va permite sa va personalizati cu usurinta experienta de fotografiere, butoanele bine plasate oferindu-va acces la cele mai des utilizate moduri si setari. Vizorul Inteligent afiseaza 100% din cadru, precum si setarile curente – puteti de asemenea sa treceti rapid la vizionarea pe ecranul touch Clear View LCD II de 7,7cm (3 inch), cu unghi variabil, ideal pentru filmari, modul Live View sau accesarea rapida a functiilor.

Canon EOS 80D (3)Deveniti cineastul care va doriti sa fiti

Fie ca va creati un vlog de calatorii sau un film in stil cinematografic, modelul EOS 80D va ofera flexibilitate deplina, cu filmare Full HD. Focalizarea automata corecta si urmarirea focalizarii sunt simple, datorita tehnologiei unice de la Canon AF Dual Pixel CMOS. Atat viteza AF cat si sensibilitatea urmaririi AF pot fi usor ajustate, dandu-va un control complet asupra ritmului si sensibilitatii autofocusului, pentru a se potrivi stilului filmului dvs.

Cineastii pot avea incredere in rezultatul profesionist al filmarii lor, avand posibilitatea de a filma in format MP4 la 60p – perfect pentru a derula actiunea cu incetinitorul, fara a pierde controlul focalizarii. Modelul EOS 80D include intrari atat pentru casti cat si pentru microfon, permitandu-va sa surprindeti si sa controlati pe deplin partea audio a unei inregistrari.

Conectare simpla, declansare de la distanta si partajare a rezultatului

Bucurati-va de libertatea declansarii de la distanta prin intermediul telefonului sau tabletei, folosind modelul EOS 80D impreuna cu aplicatia Canon Camera Connect. Conectivitatea incorporata prin Wi-Fi si Dynamic NFC simplifica procesul de conectare la dispozitivul dvs. inteligent si de partajare cu acesta de JPEG-uri la rezolutie completa. Puteti de asemenea sa conectati si sa controlati camera foto printr-un PC, fara a mai fi nevoie de un router Wi-Fi, si sa salvati, vizionati si partajati rapid si simplu fotografiile si filmele dvs., totul dintr-o singura locatie accesibila, folosind Connect Station CS100 de la Canon.

Suprindeti fotografii si filme impresionante, cu EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM si Adaptorul Power Zoom PZ-E1

Pentru a fi pe masura versatilitatii camerei foto EOS 80D, noul obiectiv EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM de la Canon va ofera auto-focus de inalta performanta pentru filme si fotografii, avand plaja focala necesara pentru a surprinde prim-planuri sau imagini cu unghi larg, totul intr-un singur obiectiv. EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM este primul obiectiv Canon care dispune de tehnologia de focalizare Nano USM, ceea ce-i permite sa ofere AF fin si fara zgomot pentru filmare, si viteze ametitoare pentru fotografiere. Noul Adaptor Power Zoom PZ-E1 este un accesoriu compact si usor, construit special pentru obiectivul EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, pentru a permite un control fin al zoom-ului din varful degetelor in timpul filmarii – ideal pentru a surprinde cadre profesioniste de documentar, cu optiunea controlului prin Wi-Fi[ii].

Functiile-cheie ale modelului EOS 80D:

EOS 80D key features:

 • O camera foto sensibila, pentru a tine pasul cu actiunea
 • Calitate impresionanta a filmelor si fotografiilor, intr-o varietate de conditii
 • Tot necesarul pentru a evolua ca fotograf
 • Conectare, declansare si partajare usoara a imaginilor si filmelor dvs.

Functiile-cheie ale modelului EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM:

 • Plaja focala versatila, pentru a surprinde o gama larga de subiecti
 • Tehnologia Nano USM, pentru AF rapid la fotografiere si pentru AF fin si fara zgomot la filmare
 • Fotografii incredibil de clare, datorita stabilizatorului optic de imagine in 4 trepte
 • Inregistrati stabil filme, cu functia Dynamic IS
 • Obiectiv compact, de inalta performanta, cu accesoriu optional de power zoom

Functiile-cheie ale modelului Power Zoom Adapter PZ-E1:

 • Adaptor Power Zoom compact si portabil
 • Zoom fin, de inalta calitate, pentru filmare3
 • Ideal pentru filmare de documentare si stiri dramatizate
 • Control de la distanta al zoom-ului prin Wi-Fi, prin aplicatia Canon Camera Connect[iii]
 • Viteza de zoom usor de ajustat, pentru un control optim

[i] La folosirea împreuna cu dispozitivele compatibile; citiți specificațiile pentru mai multe detalii

[ii] La folosirea împreuna cu dispozitivele compatibile; citiți specificatiile pentru mai multe detalii

[iii] La folosirea impreuna cu obiectivele, camerele foto si dispozitivele compatibile; cititi specificatiile pentru mai multe detalii

Bucuresti, Romania, 18 februarie 2016 – Canon Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.