Lenovo ThinkPad X1 a fost prezentat in Romania


Lenovo ThinkPad X1 Yoga test rezistenta apa

 • Noul laptop ThinkPad X1 Yoga este primul dispozitiv convertibil cu display OLED
 • Tableta ThinkPad X1 beneficiaza de o serie de module optionale de tip clip-on si accesorii special concepute pentru a se adapta la experienta utilizatorului
 • ThinkPad X1 Carbon este cel mai usor ultrabook de 14 inci pentru mediul de business
 • ThinkCentre X1 All-in-One este cel mai subtire desktop din lume, cu un cadru de aluminiu de 11mm

Lenovo a prezentat in Romania noua serie de produse inovatoare din gama ThinkPad X1. Printre noile dispozitive concepute de Lenovo se numara ThinkPad X1 Yoga cu primul display OLED din lume, tableta ThinkPad X1, usor adaptabila si cu un design modular unic, ThinkPad X1 Carbon, castigator a numeroase premii, un ultrabook mai subtire si mai usor, dar si ThinkCentre X1 All-in-One pentru utilizatorii de deskopuri, cu un design extrem de atragator pentru orice birou, oferind performanta exceptionala.

10_X1_Tablet_Productivity_Module_Black_Thin_Keyboard_Right_Hero_Shot06_ThinkPad_X1_Yoga_HERO_SHOT_02_WIN_10_MINISTART_v03

ThinkPad X1 Yoga are doar 0,66 inci si 1,2 kg si este primul dispozitiv convertibil cu display OLED optional, care poate reproduce culori bogate si nuante de negru profunde. Integrand o tastatura Lift and Lock patentata, care retrage tastele in modulul tableta, X1 Yoga include si un stylus activ care se poate fixa si incarca in sistem.

 

Tableta cu module pentru functii unice

Tableta ThinkPad X1 include o tastaturaThinkPad de dimensiuni standard, impreuna cu emblematicul TrackPoint si trei unghiuri de tastare ajustabile, ce recreeaza astfel senzatia de tastare a unui ThinkPad clasic. Tableta cantareste doar 1,1 kg, impreuna cu tastatura, pentru o experienta de utilizare ultra-usoara. Tableta ThinkPad X1 include, de asemenea, si un panou detasabil in spate, pentru acces rapid si upgrade-uri.

 

Tableta vine cu o serie de module optionale de tip clip-on pentru a oferi functii unice.

 • Modulul Productivitate cu un timpul de utilizare sporit pana la 15 ore
 • Modulul Presenter cu un mini proiector si port HDMI
 • Modulul 3D Imaging integrat cu camera Intel RealSense

 

Familia de tablete ThinkPad X1 include si o serie de accesorii special concepute pentru a imbunatati experienta generala a utilizatorului:

 • Suportul ThinkPad X1 Wireless Touch Mouse, un mouse dual mode subtire si usor, optimizat pentru deplasari
 • Castile ThinkPad X1 In-Ear, optimizate de Dolby pentru gama de produse X1 si concepute pentru a imbunatati calitatea apelurilor, muzicii si a filmelor
 • Husa X1, realizata dintr-un material moale la interior si cu o clapeta magnetica usor de deschis, partenerul ideal de calatorie pentru X1 Carbon sau X1 Yoga
 • Adaptorul ThinkPad 65W Micro este cu 58% mai mic si cu 50% mai usor decat un adaptor de alimentare standard, un partener mobil ideal al tabletei ThinkPad X1 Carbon si X1 Yoga

 

08_ThinkPad_X1_Carbon_HERO_SHOT_03_WIN_10_MINISTART_CORTANA_v03Cel mai usor ultrabook de 14 inci pentru business din lume

ThinkPad X1 Carbon continua sa iasa in evidenta ca cel mai usor ultrabook pentru uz profesional din lume, cu o diagonala de 14 inci. Fiind unul dintre cele mai rafinate si elegante notebook-uri disponibile in prezent, X1 Carbon este mai subtire, mai usor si mai puternic ca niciodata. Acesta dispune de o serie de upgrade-uri, inclusiv mai multe optiuni de afisare, capacitate de memorie si stocare sporite, conectivitate imbunatatita si o greutate redusa la doar 1,2 kg.

 08_Thinkcentre_X1_Hero_Shot_PPT

Cel mai subtire desktop din lume

ThinkCentre X1 AIO ofera un design superior cu un cadru ultra-subtire de 11 mm, fiind cel mai subtire desktop din lume. Ecranul anti-reflexiv premium ofera o imagine stralucitoare din orice unghi al ecranului sau de 23,8 inci si, desi are o carcasa incredibil de subtire, ThinkCentre X1 este un PC foarte rezistent. Conceput sa previna acumularea de praf, una dintre cele mai frecvente cauze ale avarierii componentelor hardware pentru desktop-uri, acest All-in-One a fost testat timp de opt ore intr-o camera cu praf, reproducand zece ani intr-un mediu de birou.

 

Monitorul ThinkVision X1 ultra-subtire (7,5 mm) este primul monitor la nivel mondial care a obtinut certificarea TUV Eye-Comfort. Integrand un ecran anti-reflexiv edge-to-edge UltraHD de 27 inci, monitorul ThinkVision X1 include optiuni extinse de conectivitate precum un port USB C, fiind un produs perfect complementar cu tableta ThinkPad X1.

„Aceasta este o serie de produse prin care am reusit sa fortam limitele. Tehnologia este utilizata in scopul obtinerii unei performante mai mari, cu standarde ridicate in ceea ce priveste siguranta si durabilitatea dispozitivelor. In plus, ne bucuram sa redefinim laptopul de business integrand acum tehnologia hibridelor si in gama ThinkPad. E vorba de inovatie pentru oameni care vor sa inoveze,” a declarat Aurel Netin, Country Manager Lenovo Romania.

 

Preturi si disponibilitate

Tableta ThinkPad X1 va fi disponibila incepand cu luna februarie, la pretul de 1599 EUR +TVA.

Modulul Productivity va fi disponibil incepand cu luna februarie, cu un pret de pornire de 199 EUR + TVA.

Modulul Projector va fi disponibil incepand cu luna mai, cu un pret minim de 350 EUR+TVA.

Modulul 3D Imaging va fi disponibil incepand cu luna mai, la pretul de 199 EUR+TVA.

ThinkPad X1 Yoga este disponibil incepand cu luna ianuarie, la pretul minim de 1799 EUR+TVA. Modelele OLED vor fi disponibile incepand cu luna aprilie. Preturile vor fi anuntate la momentul respectiv.

ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil incepand cu luna februarie, la un pret ce porneste de la 1.299 EUR+ TVA.

Mouse-ul Tactil ThinkPad X1 Wireless este disponibil de la sfarsitul lunii ianuarie, la pretul de 69EUR +TVA.

Castile ThinkPad X1 In-Ear sunt disponibile incepand cu luna ianuarie, la pretul de 69,99 EUR +TVA.

Husa ThinkPad X1 va fi disponibila incepand cu luna februarie, la pretul de 50 EUR + TVA.

ThinkCentre X1 AIO va fi disponibil incepand cu luna martie, incepand de la 1.099 EUR+TVA.

BUCURESTI, 16 februarie 2016 – Lenovo

 

Produsele din seria ThinkPad X1 sunt puse la dispozitie in Romania prin partenerii autorizati Lenovo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.