F64 anunta campania „Iubesc fotografia“ cu reduceri la camere foto, telefoane si ceasuri inteligente


F64 2            F64 porneste, astazi, campania “Iubesc fotografia”, urmand sa o deruleze pana pe 16 februarie. In apropierea marii sarbatori a indragostitilor, F64 te ajuta sa descoperi care sunt acele detalii si amanunte care merita iubite, fie ca e vorba de un obiectiv cu care sa surprinzi cat mai bine imaginile dorite sau un ceas care sa-ti completeze eleganta.

 

Odata cu noua campanie, F64 anunta si cateva promotii avantajoase pentru clienti. Astfel, cardurile SanDisk de 16GB beneficiaza de 50% reducere – “Unul pentru tine, unul pentru jumatatea ta”, o serie de obiective Nikon au reducere de pana la 29%, iar la trepiede reducerile ajung pana la 50%. Ceasurile inteligente de la Huawei si smartphone-urile de top sunt, de asemenea, incluse in aceasta campanie, cu preturi foarte bune, iar obiectivele Sigma 18-300mm si 18-250mm beneficiaza de discount de 15%. Un cadou pentru un buget mai redus ar putea fi unul dintre aparatele Sony, unde pretul porneste de la 369 de lei. Nu in ultimul rand, camera foto Olympus OM-D E-M10, doar body, are un pret redus cu 25%.


F64 ofera clientilor sai si servicii de printing si developare. Un cadou inspirat pentru Valentine’s Day, pentru o zi speciala sau pentru aniversari, poate fi o Fotocarte in care sa pastrezi amintirile fara teama ca le pierzi cand nu ai acces la Internet sau cand telefonul ori computerul nu iti sunt la indemana. De asemenea, aparatele foto pe film, de unica folosinta, se pot dovedi o alegere inspirata. Cand filmul e completat cu acele instantanee speciale, developarea se poate face tot la F64.

 

Mai multe detalii despre campania F64 “Iubesc fotografia” sunt disponibile online aici.

10 Februarie 2016, Bucuresti – F64

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.