MMD prezinta noile monitoare 5k si SoftBlue de la Philips la ISE 2016


Philips_275P4VYKEB_00-1

MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare urmeaza sa prezinte cele mai noi modele ce se mandresc cu o multitudine de noi tehnologii, printre care rezolutia 5K si tehnologia SoftBlue (protectie ridicata a ochilor) in cadrul ISE 2016. Targul comercial Integrated System Europe (ISE) este o conventie ce are loc in perioada 9-12 februarie in Amsterdam si prezinta sisteme electronice profesioniste si AV.

Una dintre atractiile ce vor fi prezentate la targ este noul Philips LCD 275P4VYKEB de 27 inci cu rezolutie UltraClear 5K. Cu cele 14,7 milioane de pixeli (5.120 X 2.880), aceasta noua tehnologie a rezolutiei 5K ofera de patru ori mai multa informatie per inci in comparatie cu rezolutia Quad HD, oferind imagini de o claritate incredibila. Acest nou model este echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigura un nivel de 99% al etalonarii spectrului AdobeRGB, plus un milliard de culori. Pe langa culorile incredibil de clare si rezolutia pe care le ofera, monitorul a fost atent construit pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune conditii chiar si atunci cand folosesc camera web, ori setarile MultiView pentru impartirea ecranului in functie de aplicatiile si programele folosite. Monitorul vine echipat cu boxe, ecran anti-reflexie si tehnologia Flicker-free (anti scintilatie) pentru reducerea oboselii ochilor.Philips_241P6VPJKEB_00-_1

 

Un alt nou monitor cu rezolutie mare ce va fi prezentat este modelul 241P6VPJKEB. In ciuda dimensiunii sale modeste de numai 23,8 inci, monitorul aduce un sentiment real de spatiu utilizatorilor de PC-uri, datorita claritatii si exactitatii rezolutiei 4K. De asemenea monitorul ofera peste 1 miliard de culori ce ating 99% din standardul spectrului SRGB, plus microfon si o camera web incorporate.

ReprezPhilips_275P4VYKEB_00-2entant in seria modelelor ce urmeaza sa fie prezentate la ISE 2016 in Amsterdam este si modelul 241P6EPJEB de 24 inci ce vine echipat cu cea mai noua tehnologie SoftBlue. Tehnologia SoftBlue protejeaza ochii si reduce oboseala acestora, atenuand impactul si efectul nociv pe care lumina albastra il are, fara ca exactitatea si calitatea culorilor originale sa aiba de suferit. Drept urmare, utilizatorii au parte de un nivel ridicat de protejare a ochilor in timp ce calitatea culorilor ramane fidela si la un nivel profesional.

 

Lista MMD nu se termina aici, la stand urmand sa fie prezente si doua USB Docking Monitors de 21,5 inci (221S6QUMB) si 23 inci (231P4QUPES). Datorita conexiunii Ethernet, atasarea oricaror alte dispozitive, ca echipamentele de retea, pentru intranet si Internet se poate face printr-un singur cablu USB (one-plug access).

Bucuresti, 29 Ianuarie – MMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.