WIZZ AIR anunta o noua ruta externa, BUCURESTI – BUDAPESTA, si un zbor nou intern, BUCURESTI – CLUJ-NAPOCA


dsc02005

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, anunta astazi lansarea unei noi rute de la Bucuresti catre Budapesta, dar si un nou zbor intern de la Bucuresti la Cluj-Napoca, una dintre cele 5 baze ale companiei in Romania.

Cursa catre Cluj–Napoca va fi operata din 22 iulie, cu 6 zboruri saptamanale, in fiecare zi din saptamana, mai putin sambata. Zborurile pe ruta Bucuresti – Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. Pentru a marca aceste noutati, Wizz Air ofera tarife de la 39 RON pentru ruta Bucuresti – Cluj-Napoca si de la 99 de RON pentru Bucuresti – Budapesta.

In frumoasa capitala de pe malul Dunarii ai ce face si o saptamana, aici doar cateva idei pentru un city-break.

IMG_20160119_144752

 

In octombrie, Wizz Air a anuntat patru noi zboruri de la Cluj–Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund si Doncaster Sheffield. Compania ofera acum 108 rute catre 17 tari de la cele opt aeroporturi de unde opereaza.

 

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN BUCURESTI:

 

 

 

 

 

Destinatia Zilele de operare Incepand cu Tarife de la*
Cluj-Napoca luni, marti, miercuri, joi, vineri, duminica 22 iulie 2016 RON 39
Budapesta luni, miercuri, vineri, duminica 19 septembrie 2016 RON 99

 

Wizz Air a transportat mai mult de 4,5 milioane de persoane in 2015 de la aeroporturile din Romania, comparativ cu 3,9 milioane in 2014. Un eveniment important din 2015 a fost anuntul bazei de la Iași, care va deveni, incepand cu luna iulie, a 23-a baza operationala Wizz Air si cea de-a 6-a baza din Romania. Totodata, Wizz Air a anuntat in octombrie ca va adauga a 5-a aeronava la baza din Cluj-Napoca, incepand cu luna iulie 2016.

IMG_20160119_141531György Abrán, directorul comercial Wizz Air, a declarat: „Suntem incantati sa adaugam curse noi, cu tarife scazute, in Romania, in conditiile in care numarul de pasageri transportati pe aceasta piata a crescut cu 16% in 2015. Am pregatit aceste noi rute de mai mult timp, ca parte a angajamentului nostru constant pentru Romania, unde din ce in ce mai multi oameni continua sa se bucure de preturile noastre mici si de servicii excelente la bord.”

Recent, Wizz Air a fost numita de catre Air Transport World cea mai valoroasa linie aeriana a anului (Value Airline of the Year) pentru succesul sau din 2015.

Bucuresti, 19 ianuarie 2016 – Wizz Air

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.