Electronic Arts lanseaza noul joc video Star Wars™ Battlefront pentru PlayStation 4, Xbox One si PC


star_wars_battlefront_all_eag_artwork_01Electronic Arts a lansat noul joc Star Wars™ Battlefront, in variante pentru PC si consolele Sony PlayStation 4 si Microsoft Xbox One, simultan cu restul Europei. Noul joc, de tip First Person Shooter, a fost produs in studiourile suedeze EA DICE, in colaborare cu Lucasfilm Ltd.

Star Wars™ Battlefront este disponibil in principalele magazine retail si online specializate in gaming din Romania.

Lansarea jocului pe piața romaneasca a fost realizata prin subsidiara romana a Grupului ABC Data, care a devenit partenerul oficial de distribuție in Romania al Electronic Arts, lider global in industria jocurilor video. Alaturi de noul Star Wars™ Battlefront, titlurile Electronic Arts lansate in 2015 si distribuite prin ABC Data Romania in calitate de partener oficial au fost FIFA 16 si NEED FOR SPEED, care au inregistrat deja vanzari retail si online de peste un milion de euro.
star_wars_battlefront_all_eag_artwork_04Star Wars™ Battlefront le permite utilizatorilor sa participe la bataliile cele mai faimoase din binecunoscuta serie cinematografica. Jucatorii pot prelua controlul personajelor si al vehiculelor din filmele primei trilogii Star Wars™, intr-un mediu de joc cu o grafica incredibil de detaliata si un gameplay alert, concepute special pentru PC si consolele next-gen.

Despre Star Wars™ Battlefront
Intra in bataliile epice din universul Star Wars™ si lupta pentru supravietuirea Rebelilor sau pentru gloria Imperiului.

In Star Wars™ Battlefront intri in meciuri multiplayer pentru pana la 40 de jucatori, sau in misiuni inspirate din faimoasele filme, single player, split-screen sau in mod cooperativ online. Jocul combina actiunea plina de adrenalina cu o grafica excepționala care aduce la viata cele mai cunoscute planete, arme, personaje si vehicule din universul Star Wars™. Efectele de sunet sunt cele originale si contribuie la experienta interactiva autentica si captivanta asteptata de fanii din intreaga lume.
star_wars_battlefront_all_eag_artwork_03Caracteristici principale Star Wars™ Battlefront

Cea mai captivanta si realista experienta interactiva
Viziteaza planetele din trilogia originala Star Wars™, aduse la viata cu un nivel fara precedent al detaliului grafic si autenticitate maxima.
Lupte la sol, la scara galactica
Bataliile au loc pe planetele cele mai cunoscute din universul Star Wars, inclusiv Hoth, Endor si Tatooine, dar si pe noua planeta Sullust.
Piloteaza o multitudine de vehicule terestre si spatiale
Speeder bikes, AT-AT’s, X-wings, TIE Fighters si faimoasa nava Millennium Falcon te asteapta in joc.
star_wars_battlefront_all_eag_artwork_12Intra in rolul personajelor faimoase din universul Star Wars™
Darth Vader, Luke Skywalker sau Boba Fett sunt cateva dintre personajele clasice pe care jucatorii le pot controla. Pe parcursul jocului ii vor intalni si pe faimosii C-3PO si R2-D2.

star_wars_battlefront_all_eag_artwork_04

Bucuresti, 23 noiembrie 2015 – ABC Data

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.