Orange lanseaza un nou portofoliu de pachete pentru companiile mici si mijlocii


Orange Business openOrange ofera mai multa flexibilitate clientilor sai business prin intermediul unui nou portofoliu de oferte. Indiferent daca opteaza pentru abonamentele de voce mobila, Business Open, de voce si internet fix, Business Pack sau internet mobil, Business Net, companiile mici si mijlocii isi aleg din noul portofoliu beneficiile relevante pentru afacerea lor.

 

Pentru a optimiza costurile, a fost introdusa intr-o prima etapa optiunea resurselor comune la nivelul intregului grup de utilizatori, iar incepand de acum, clientii business isi pot si personaliza anumite abonamente in functie de nevoile proprii de comunicare.

 

Noul portofoliu de abonamente Business Open poate fi combinat in orice varianta pentru a crea pachetul potrivit fiecarei afaceri. Acesta include:

  • Apeluri si mesaje nelimitate in reteaua Orange si catre retele fixe nationale incepand de la 4 euro fara TVA
  • Apeluri si mesaje nelimitate national, precum si minute si mesaje internationale incepand de la 16 euro fara TVA
  • Trafic de internet la viteze 4G/4G+ la toate abonamentele Business Open

 

Pachetele Business Open optimizeaza costurile si elimina impactul fluctuatiilor de trafic datorita resurselor utilizate la comun si unitatilor flexibile care se consuma atat pentru apeluri si mesaje nationale, cat si pentru apeluri internationale.

 

In plus, clientii care opteaza pentru unul dintre noile pachete Business Open 21 si 26 isi personalizeaza abonamentul  in functie de specificul afacerii lor, alegand intre mai mult trafic de roaming, internet national sau apeluri internationale.

 

Noul portofoliu de date, Business Net, propune o solutie completa de abonamente de internet, cu trafic la viteze 4G si 4G+, astfel incat angajatii sa aiba acces rapid la aplicatiile de business de care au nevoie. Traficul inclus in abonamente poate fi individual sau poate fi impartit intre utilizatori.

 

De asemenea, prin activarea a doua sau mai multe servicii din portofoliul Business, clientii primesc beneficii aditionale pentru pachetele alese: mai mult trafic de internet pentru Business Net si Business Pack si mai multe minute nationale si internationale pentru Business Fix.

 

„Clientii business isi doresc sa-si poata personaliza resursele din pachetele de servicii prin alegerea a ceea ce este relevant pentru ei. De asemenea, un alt lucru important pentru acestia este optiunea de a migra intre pachete inainte de finalizarea perioadei contractuale. Noile pachete Orange vin in intampinarea acestor nevoi pentru a ajuta companiile mici si mijlocii sa creasca, conectandu-le la ceea ce este important pentru ele.” a declarat Bianca Bardas, Business Division Manager la Orange Romania.

Pentru mai multe detalii despre noile pachete de servicii pentru companiile mici si mijlocii, vizitati pagina https://www.orange.ro/companii-mici-si-mijlocii/

 

Bucuresti, 17 noiembrie 2015 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.