TAG Heuer prezinta ceasul “TAG Heuer Connected”


TAG Heuer Connected (3)

Primul ceas conectat dezvoltat de un producator elvetian de ceasuri de lux, proiectat cu Intel Inside si alimentat de Android Wear™

TAG Heuer, Intel Corporation si Google au lansat un ceas conectat, proiectat de ceasornicarul de lux elvetian TAG Heuer, dezvoltat cu tehnologie Intel si care beneficiaza de universul Android Wear.

 

Ceasul TAG Heuer Connected cu Intel Inside a fost prezentat la o conferinta de presa la simbolicul LVMH Tower, gazduita de Jean-Claude Biver, CEO al TAG Heuer & Presedinte al Diviziei de ceasuri a Grupului LVMH, acompaniat de Brian Krzanich, CEO al Intel Corporation, si David Singleton, Director de Inginerie pentru Android la Google.

TAG Heuer Connected (4)

Jean-Claude Biver a declarat: Suntem mândri sa lansam primul ceas conectat, care aduce mai mult de 150 de ani de istorie direct in viitor. Ceasul TAG Heuer Connected ofera mijloacele nu numai de a te conecta la viitor, dar, de asemenea, de a te conecta la eternitate”.

TAG Heuer Connected (2)TAG Heuer Connected (1)

Brian Krzanich a adaugat: “Intel face posibile experiente uimitoare, cu ajutorul tehnologiei inteligente, conectate. Impreuna cu TAG Heuer si Google am creat un produs frumos, inteligent si functional, care armonizeaza cea mai recenta inovatie cu mai mult de un secol de experienta in orologerie, estetica atemporala si de calitate suprema”.

David Singleton a fost de acord: “De la Google Search pana la ceasuri inteligente, Google se straduieste sa ofere informatii corecte, exact la momentul si locul potrivit. Android este modul in care aducem aceasta experienta utila pentru multe dispozitive din lume. TAG Heuer Connected, alimentat de Android Wear, este un ceas de lux care este frumos si incredibil de util. Suntem incântati sa-l prezentam, impreuna cu TAG Heuer si Intel”.

 

TAG Heuer Connected (3)Ce este TAG Heuer Connected?

Ceasul TAG Heuer Connected cu Intel Inside este un ceas de lux care beneficiaza de peste 150 de ani de expertiza elvetiana, know-how si mostenire cultivate de TAG Heuer, un producator de ceasuri cu sediul in La Chaux-de-Fonds, leaganul orologeriei elvetiene si un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, stabilit la o altitudine de 1.000 de metri, in mijlocul pasunilor alpine si munti.

 

Aici, ceasornicarii isi petrec iernile in atelierele lor (vara, ei lucreaza la ferme la pasune) incepand din secolul al 18-lea, inventând ceasuri incredibile, care au construit reputatia unica si imaginea extraordinara a calitatii si exclusivitatii, de care ceasurile elvetiene se bucura in intreaga lume. De mai bine de 150 de ani, TAG Heuer a inventat si produs ceasuri sport elegante, inclusiv unele dintre cele mai exacte cronografe produse de industria elvetiana de ceasuri.

 

Avand un diametru de 46mm, design-ul TAG Heuer Connected este in primul rând cel al unui cronograf adevarat, cu o carcasa, spate si caneluri fabricate din titan grad 2, un material care asigura rezistenta ceasului la impact comparativ cu un alt material traditional, precum otelul sau aurul. Are o curea din cauciuc negru (sunt disponibile si se vand separat alte sase culori – rosu, albastru, alb, portocaliu, verde si galben), cu o catarama din titan grad 2. Dispune de toata eleganta, caracteristicile si nivelul de finisaj care este asteptat de la un ceas de prima mâna. Pretul este stabilit la 1.500 de dolari, 1.350 de euro, 1400 de franci elvetieni si 1.100 lire sterline.

 

Pentru a consolida ADN-ul de ceas…

 

Pentru prima data, TAG Heuer a dezvoltat trei cadrane de ceas digital (cunoscute sub numele de fete de ceas), care ofera caracteristicile specifice din colectia Carrera a TAG Heuer, inclusiv limbi de ceas, indexuri, contoare, fereastra de data si cronometrul.

 

Urmatoarele vor fi disponibile incepând cu data de lansare: cadranul cronograf, selectorul de 3 limbi si selectorul GMT, toate afisând data si sunt disponibile intr-o gama de trei culori (negru, albastru sau alb perlat), reproducând fidel aspectul si functiile unui cadran adevarat, cu umbre sub limbi si un frumos efect de iluminare. Si pentru ca TAG Heuer Connected este mai presus de toate un ceas, limbile digitale si indexurile raman vizibile in orice moment, chiar si atunci cand ceasul este in modul de economisire a energiei.

 

In curand vor fi disponibile si alte fete de ceas, asa ca puteti incerca una, personalizata de ambasadorii TAG Heuer, prin aplicatia exclusiva TAG Heuer, care poate fi descarcata din Google Play Store.

 

Si pentru a-l face si mai special

 

TAG Heuer Connected este un ceas adevarat, atat in ceea ce priveste aspectul sau, cu fetele si cronometrele sale, si, de asemenea, din punctul de vedere al “contoarelor interactive”, datorita modului unic in care sunt afisate aplicatiile sale.

 

Principiul este simplu: cadranul si limbile raman, in timp ce informatiile cele mai pertinente din aplicatiile partenere sunt afisate elegant in interiorul celor trei contoare de pe cadranul cronograf la orele 12, 6 si 9, complet integrat in mediul estetic al ceasului.

 

Ce se intâmpla daca o informatie ce apare intr-un contor te intereseaza intr-adevar? Atingeti contorul respectiv pentru a deschide si a interactiona cu aplicatia in modul full screen.

 

Aplicatii preferate, actualizari de sport sau alerte … este usor de utilizat si usureaza cititul informatiilor, permitand utilizatorului sa ramâna concentrat pe esential, fara ca acest lucru sa strice aspectul clasic al ceasului. Aplicatiile personalizate pentru TAG Heuer si disponibile in mod exclusiv vor fi, pentru inceput, Insiders (stil de viata), GolfShot Pro (golf), RaceChrono Pro (curse cu motor) si Viewrangers (trailing), care vor fi oferite cu abonamente gratuite. Un Software Development Kit special dezvoltat (SDK) permite imbunatatiri pe viitor.

 

In plus, TAG Heuer a adaugat functiile clasice, care sunt o parte cheie a universului ceasurilor: timer, alarma si cronometru, a caror proiectare respecta codurile brandului.

 

Inteligent. Dar in ce masura?

 

Conditii de viata, de calatorie, obtinerea de informatii, conectarea … ceasul TAG Heuer Connected este partenerul perfect. Acesta reuneste cele mai bune lucruri din ambele lumi: un ceas TAG Heuer cu inteligenta de calcul.

 

TAG Heuer a lucrat indeaproape cu Intel si Google pentru a crea un ceas de lux care a combinat conectivitatea si inteligenta de calcul cu patrimoniul orologeriei elvetiene. Ceasul are un procesor Intel® Atom™ Z34XX si ruleaza pe platforma Android Wear.

 

Intel a produs inteligenta din interiorul ceasului pentru a optimiza performantele si a permite o multitudine de optiuni de conectivitate, inclusiv streaming audio, Bluetooth si Wi-Fi, si pentru a permite utilizatorilor sa valorifice o gama completa de caracteristici oferite de sistemul de operare Android Wear.

 

Cu 4GB de memorie si autonomie pentru intreaga zi, datorita bateriei sale cu litiu, de ultima generatie, ceasul TAG Heuer Connected este echipat cu un microfon mic pentru comunicatii, cu ajutorul controlului vocal Google si un touchscreen din cristal safir – completarea indispensabila a coroanei din dreptul orei 3. Intreaga piesa a fost facuta rezistenta la apa, pentru utilizare de zi cu zi si este evaluata cu standardul IP67.

 

Ce se intampla daca telefonul nu este cu tine? Nicio problema. Ceasul va continua sa calculeze, afiseze si sa schimbe date, iar atâta timp cat aveti o conexiune Wi-Fi, va ramâne conectat la cloud. Desigur, aplicatiile sale rezidente (muzica, timer, alarma, numarator de pasi) ramân active chiar si atunci când nu este disponibila o conexiune.

 

Android Wear deschide ceasul la un univers aproape infinit, un ecosistem care se imbogateste zi si noapte: mii de aplicatii Android sunt deja disponibile pentru utilizatorul ceasului TAG Heuer Connected pentru a fi descarcate. Aplicatiile cheie, utilizate in prezent de milioane, cum ar fi Google Fit, Google Translate, Google Maps si Google Search folosind vocea utilizatorului sunt deja disponibile pe ceas si vor afisa informatii cu doar o privire.

 

Ceasul poate fi sincronizat cu un telefon care ruleaza Android 4.3+ sau iOS 8.2+. Se incarca folosind un incarcator de contact. Pur si simplu se asaza ceasul pe el pentru a-l reincarca.

 

Ceasul, de asemenea, beneficiaza de o garantie de doi ani, precum si alte ceasuri TAG Heuer.

 

Un ceas conectat, care poate fi, de asemenea, un cadou atemporal

In cele din urma, oricine cumpara un ceas TAG Heuer Connected va avea ocazia sa-l schimbe pentru un ceas mecanic cu mecanism elvetian in interior.

 

La sfarsitul perioadei de garantie de doi ani a ceasului Connected, clientii pot merge la orice magazin TAG Heuer si sa schimbe TAG Heuer Connected pentru un ceas mecanic elvetian Carrera. Cu un design similar, realizat de asemenea din titan de grad 2, acest ceas mecanic a fost dezvoltat exclusiv si rezervat pentru proprietarii de ceasuri Connected. Pretul sau este stabilit la 1.500 de dolari, 1.350 de euro, 1.400 de franci elvetieni si 1.100 de lire sterline.

 

Pentru a completa experienta, o platforma online care aduce impreuna toti utilizatorii

 

A fost creata o platforma online dedicata, tagheuerconnected.com, pentru a partaja cele mai recente caracteristici si pentru a obtine aplicatiile partenere disponibile pentru fetele de ceas. Ceasul TAG Heuer Connected este disponibil la vânzare chiar acum pe site-ul tagheuer.com, in mai mult de 100 de magazine TAG Heuer si la 150 de retaileri din toata lumea, selectionati cu atentie. Lista cu punctele de vânzare poate fi consultata la tagheuerconnected.com.

New York, Statele Unite ale Americii, 10 noiembrie 2015 – TAG Heuer, Intel Corporation si Google

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.