ALLVIEW lanseaza VIVA i7G, prima tableta cu proceso INTEL SoPHIA 3G-R


Allview Viva i7G (2)            Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi tableta VIVA i7G, o solutie practica si accesibila pentru utilizatorii aflati in cautarea unui raport avantajos calitate/pret.

“Este prima tableta dotata cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul de produse Allview. Noul tip de procesor creat de Intel anul acesta ofera performante remarcabile si asta ne-a convins sa-l integram in produsele noastre. Tableta pe care o lansam astazi, VIVA i7G ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si va permite utilizatorilor cu bugete reduse accesul la cele mai noi tehnologii” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview Viva i7G (1)

Tableta VIVA i7G beneficiaza de conectivitate 3G HSDPA si ofera viteza de download de pana la 21 Mbps. Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecventa 1 Ghz si solutia grafica Mali 450 MP asigura o experienta multimedia placuta.

Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB si poate fi extinsa cu pana la 128 GB printr-un card microSD.

VIVA i7G este un dispozitiv usor de folosit si foarte practic datorita dimensiunii sale reduse si designului compact. Tableta are un display de 7” si la nevoie poate fi cel mai util ghid de calatorie gratie sistemului GPS incorporat.

Functia de apelare transforma Viva i7G in telefon, pentru a efectua si primi apeluri, mesaje text sau multimedia. In plus, camera frontala este ideala pentru apeluri video prin 3G sau prin aplicatii dedicate. Camera principala a tabletei are 2 MP si le va permite utilizatorilor sa surprinda imagini speciale ce pot fi pastrate in memoria tabletei sau transferate catre alte dispozitive prin Bluetooth sau WiFi direct.

Pretul tabletei este de 399 lei. Terminalul poate fi achizitionat prin precomanda incepand de astazi, 10 noiembrie, iar livrarile vor fi efectuate incepand cu data de 11 noiembrie 2015.

 

Bucuresti, 10.11.2015 – Allview

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.