F64 anunta campania Black Friday Pro, dedicata profesionistilor


Black Friday Pro la F64

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania si Europa de Sud-Est, anunta campania Black Friday Pro dedicata pasionatilor de fotografie si profesionistilor din acest domeniu. Fie ca este vorba de actualizarea echipamentului pe care clientii deja il au sau de un upgrade serios, oferta de reduceri F64 este cel mai bun punct de pornire. Black Friday Pro se afla deja la a treia editie, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes in randul fotografilor profesionisti, cu vanzari totale de peste 1,5 milioane de euro.

Campania Black Friday Pro se va desfasura in perioada 23-25 octombrie 2015, astfel ca profesionistii si entuziastii interesati de cele mai bune preturi la cele mai performante camere foto, obiective sau blituri vor avea suficient timp la dispozitie sa le achizitioneze. Clientii F64 se pot pregati pentru Black Friday Pro folosind mecanismul de wishlist cu care magazinul i-a obisnuit de cativa ani. Acolo isi pot adauga produsele pe care le vor, urmand ca apoi sa primeasca pe mail un newsletter personalizat cu ele, doar daca sunt incluse in perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al wishlist-ului este posibilitatea de a cumpara echipamentul dorit cu cateva ore inainte de startul oficial al campaniei. Pagina pe care vor fi disponibile in timp real toate ofertele este Black Friday Pro, dar acestea pot fi consultate si in magazin.Marian Alecsiu, cofondator F64

Categoriile de echipamente incluse in campania speciala de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video full frame si obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective si utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alaturi de acestea, F64 pune la dispozitia clientilor mai multe accesorii cu care sa-si completeze trusa de profesionisti. Fata de Black Friday 2014, F64 estimeaza o crestere a vanzarilor cu pana la 30%, reducerile ajungand la aproape un milion de euro, cel mai scump dintre ele avand pretul de 27.999 de lei si un discount substantial.

Bucuresti, 19 octombrie 2015 – F64

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.