Logi Circle iti aduce locuinta direct pe smartphone


image002O camera video destinata casei tale, creata special pentru a nu rata nimic

Logitech prezinta Logi Circle Portable Home Connection Camera, o camera si o aplicatie mobila care transmite ceea ce se intampla acasa, direct pe telefoanele inteligente, permitand comunicarea cu orice persoana care se afla in camin, tocmai pentru a nu pierde nici un moment important.

Exista o noua moda in monitorizarea casei, care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult. Natura tehnologiei la care oricine poate apela si conecta foarte usor a inceput sa schimbe modul in care oamenii interactioneaza cu camerele in domiciliile personale. Supravegherea video nu mai tine doar de domeniul sigurantei si al securitatii si mai nou permite mentinerea legaturii cu persoanele dragi. Logi Circle a fost proiectata special pentru a capta toate momentele speciale chiar daca au fost sau nu planuite si pentru a le putea vedea oriunde indiferent de activitate. Copiii impreuna cu animalele de companie pot fi urmarite prin intermediul acestei camere in timp ce calatoriti, sunteti la birou sau in timp ce indepliniti anumite sarcini” a declarat Vincent Borel director in cadrul companiei Logitech.

Logi Circle_1

Prin intermediul aplicatiilor gratuite de pe platformele Android® si iOS® se pot crea fluxuri video live la calitate HD cu ambele canale audio de emisie si receptie cu ajutorul retelelor wireless. Tehnologia Scene Intuition™ permite selectarea/filtrarea actiunilor care se petrec in fata camerei pentru a putea fi monitorizate lucrurile care se doresc in mod special. Camera are capacitatea de a invata si memora actiunile normale care se petrec in casa si sa alerteze utilizatorul atunci cand lucruri si actiuni diferite necunoscute se intampla in camin. Acest detaliu ofera si o parcurgere mai usoara prin arhiva video inregistrata. In caz ca utilizatorul doreste o scurta prezentare a evenimentelor care s-au petrecut in casa, Day Briefs™ ofera un rezumat de 30 de secunde cu cele mai reprezentative actiuni care au avut loc in camin. Acest rezumat al zilei poate fi urmarit printr-o simpla accesare a aplicatiei.

Logi Circle_4

Logtech Circle este un model portabil care permite oricarui utilizator sa exploreze camerele casei cu usurinta. Fiind un dispozitiv care necesita reincarcarea, acest detaliu poate fi rezolvat prin simpla asezare a dispozitivului pe incarcatorul circular, magnetic. Bateria reincarcabila poate face stream pana la 3 ore si poate sta in modul economic pana la 12 ore.

Disponibilitate
Logi Circle este la ora actuala al doilea model scos sub egida noului logo Logi. Camera video este disponibila la pre-comanda in anumite tari din Europa si S.U.A. pentru un pret recomandat de 199 euro, urmand ca distribuirea sa inceapa cu luna octombrie 2015.

30 septembrie 2015, NEWARK, California  — Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.