Cele mai mici PC-uri cu procesoare Intel® au cele mai mici preturi in perioada Back to School


IntelR Next Unit of Computing si IntelR Compute Stick

Intel® Compute Stick si Intel® Next Unit of Computing sunt cele mai mici

PC-uri cu tehnologie Intel, proiectate sa ocupe cel mai putin spatiu acasa

 

Intel saluta venirea toamnei cu o oferta speciala la cele mai mici PC-uri ce integreaza procesoarele companiei. Este vorba despre Intel® Compute Stick, care masoara doar 10 cm, si Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), mini PC-ul care ocupa incredibil de putin spatiu si ofera o performanta comparabila cu cea a unui desktop PC clasic.

Intel® Compute Stick este disponibil la eMAG la pretul de 644,99 lei. Este dotat cu procesor quad-core Intel® Atom™, 32GB capacitate de stocare, memorie RAM de 2GB si cu Windows* 8.1 preinstalat. Mini PC-ul transforma orice TV sau monitor HDMI intr-un computer complet functional. Datorita Bluetooth 4.0, se conecteaza usor la periferice precum mouse si tastatura, iar la Internet, prin Wi-Fi. Pentru Intel® Compute Stick utilizatorii pot face upgrade gratuit la Windows 10, noul sistem de operare construit pentru o interactiune noua cu dispozitivele si pentru experiente personale si imersive.

O alta forma inovatoare a PC-ului este Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), disponibil in mai multe variante, bazate pe procesoare Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 sau Intel® Core™ i7. IntelR Compute Stick

Intel® Compute Stick si Intel® Next Unit of Computing sunt cele mai noi forme ale PC-ului, care aduc performanta dorita de utilizator, ocupand incredibil de putin spatiu acasa. Ambele mini PC-uri sunt create pentru a da un nou inteles divertismentului de acasa, utilizatorul avand posibilitatea de a lucra, de a crea si de a se juca de oriunde in casa.

Cele doua mini PC-uri vin cu noutatea absoluta in materie de computing la distanta, fara cabluri. Intel® Remote Keyboard este o aplicatie creata special pentru cele doua mini PC-uri Intel. Este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Tranforma tableta sau smartphone-ul in telecomanda, permitandu-i utilizatorului sa controleze PC-ul de la distanta din orice loc al casei.

Intel® Remote Keyboard se instaleaza rapid, in patru pasi simpli. Se descarca aplicatia pe smartphone sau tableta, se instaleaza Intel® Remote Keyboard host app de pe Intel® Download Center pe Intel® Compute Stick sau Intel® NUC, se deschide aplicatia pe dispozitivul mobil, se selecteaza computerul din lista de device-uri si se scaneaza codul QR de pe ecranul PC-ului.

IntelR Remote Keyboard

Intel® Remote Keyboard ofera tastatura QWERTY completa, inclusiv tastele ctrl, alt, esc pentru Windows, trackpad care include click dreapta si stanga, scroll bar.

BUCURESTI, 14 septembrie 2015 – Intel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.