Samsung lanseaza Gear S2, un smartwatch rotund si elegant


Gear S2 Classic (1)

Samsung Electronics Co., Ltd. va lansa smartwatch-ul Samsung Gear S2. Noul smartwatch Samsung Gear S2 dispune de un design circular, specificatii tehnice avansate si o interfata intuitiva, care le permite utilizatorilor sa isi imbunatateasca si sa isi personalizeze experienta de utilizare, pentru mai mult confort si distractie.

 

Cadranul rotativ unic al lui Gear S2, impreuna cu butoanele Home si Back, le ofera utilizatorilor o modalitate mai rapida, exacta si confortabila de acces la notificari si aplicatii.

Samsung a dezvoltat noul ceas inteligent pentru a se potrivi diferitelor preferinte ale utilizatorilor si il va lansa in doua versiuni diferite, Gear S2 si Gear S2 clasic. Gear S2 clasic este ideal pentru utilizatorii in cautarea unui design atemporal, acesta avand finisaje negre si o bratara neagra din piele, in timp ce Gear S2 este perfect pentru cei care prefera designul minimal si modern si sunt mereu in miscare.

Gear S2 Classic (2)

Samsung Gear S2 are o grosime de doar 11,4mm si un design compact si foarte usor. Ceasul inteligent ofera o experienta de vizualizare captivanta, datorita ecranului circular de 1,2 inci si a rezolutiei 360×360 (302 ppi). Aplicatiile de pe Gear S2 sunt afisate clar pentru ca utilizatorilor sa nu le scape nicio notificare. Cu cel mai nou sistem de operare Tizen si un procesor dual core optimizat, de 1GHz, Samsung Gear S2 poate efectua comenzile rapid si usor.

 

Cu noul smartwatch, utilizatorii sunt in permanenta conectati. Printr-o simpla privire acestia pot vedea notificari ale retelelor sociale sau ale calendarului, e-mailurile, stirile si pot trimite mesaje chiar de la incheitura mainii. Utilizatorii pot alege dispozitivul Gear S2 cu conexiune 3G, care integreaza primul e-SIM din lume cu capacitati vocale, pentru efectuarea rapida a activitatilor, fara sa aiba telefonul mereu aproape de ei.

 

Noile functii de fitness de pe Samsung Gear S2 vor incuraja utilizatorii sa isi mentina un stil de viata activ si sanatos. Ceasul inteligent poate inregistra activitatea 24 de ore pe zi, astfel utilizatorii isi pot analiza activitatea zilnica si progresul pe care il fac. De asemenea, acesta va putea trimite notificari utilizatorilor despre progresul lor sau despre faptul ca ar trebui sa isi continue antrenamentul.

 

Pentru si mai mult confort, Samsung Gear S2 este echipat cu tehnologie NFC, care permite efectuarea de plati mobile. Samsung colaboreaza cu o retea vasta de parteneri din diferite industrii pentru a-si extinde functionalitatea accesoriilor smart si pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si folosi ceasul inteligent pe post de cheie la masina sau la casa sau pentru a-si controla casele smart de la distanta.

Gear S2_Sports_Combi B

Toate aceste functii sunt completate de o baterie cu durata de viata de 2-3 zile, ce le permite utilizatorilor sa ramana conectati, fara a-si face griji ca trebuie sa isi reincarce dispozitivul zilnic. Acesta se incarca fara cabluri atunci cand este asezat pe dispozitivul de incarcare wireless.

 

Samsung Gear S2 reprezinta devotamentul Samsung de colaborare cu dezvoltatori si parteneri, pentru a oferi posibilitati cat mai multe de personalizare a dispozitivelor sale. Samsung colaboreaza strans cu partenerii sai pentru a le oferi utilizatorilor o serie de cadrane si bratari ale smartwatch-ului, pentru o mai mare varietate si mai multe posibilitati de exprimare a stilului personal. Utilizatorii isi pot schimba cu usurinta bratara sau cadranul ceasului, pentru o experienta personalizata, in functie de ocazie sau preferintele personale.

 

O varietate de aplicatii optimizate pentru interfata circulara a lui Gear S2 vor fi disponibile odata cu lansarea acestuia. Prin colaborare deschisa cu dezvoltatori de aplicatii, Samsung continua sa isi dezvolte ecosistemul de accesorii smart si sa le ofere utilizatorilor experiente unice si optimizate.

 

Samsung Gear S2 va fi disponibil in doua variante: carcasa si bratara gri sau carcasa argintie si bratara alba. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasa neagra si bratara de piele.

Specificatii tehnice Samsung Gear S2 si Gear S2 clasic:            

Ecran 1,2”, Circular Super AMOLED, 360×360, 302ppi
Procesor Dual core 1.0 GHz
Sistem de operare Tizen pentru platforma de accesorii smart
Audio Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie Stocare: 4GB memorie interna /   RAM: 512MB
Functii Comunicare:

–  Contacte, notificari, mesaje, e-mail,

–  Preset text, Voice Input, Emoticons, Keypads

Health & Fitness:

–   S Health, Nike+ Running

Informatii:

–   Calendar, News, Maps &Navigation, Vreme

Media:

–   Music Player, Galerie

Altele:

–   S Voice, Voice Memo, Find My Device, Power Saving Mode,

Safety assistance, Privacy lock

IP68 – rezistenta la apa si praf
Servicii Samsung Samsung Gear Apps
Conexiuni Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth® 4.1

NFC

Senzor Accelerometru, Giroscop, Sezor de puls, AmbientLight, Barometru
Dimensiuni Gear S2 : 42,3×49,8×11,4mm (47g)

Gear S2 classic : 39,9×43,6×11,4mm (42g)

Baterie Incarcare wireless

250mAh Li-ion

Durata de viata 2-3 zile

 

 

Specificatii tehnice Samsung Gear S2 3G:    

Ecran 1,2”, Circular Super AMOLED, 360×360, 302ppi
Procesor Dual core 1.0 GHz
Sistem de operare Tizen pentru platforma de accesorii smart
Audio Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie Stocare: 4GB memorie interna /   RAM: 512MB
Functii Comunicare:

–  Contacte,notificari, mesajes, email,

–  Preset text, Voice Input, Emoticons, Keypads

Health & Fitness:

–   S Health, Nike+ Running

Informatii:

–   Calendar, News, Maps & Navigation, Vreme

Media:

–   Music Player, Gallery

Altele:

–   S Voice, Voice Memo, Find My Device, Power Saving Mode,
Safety assistance, Privacy lock

IP68 – rezistenta la apa si praf
Servicii Samsung Samsung Gear Apps
Conexiuni Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth® 4.1

NFC

Senzor Accelerometru, Giroscop, Senzor de puls, Ambient Light, Barometru
Dimensiuni 44,0 x 51,8 x 13,4mm (51g)
Baterie Incarcare wireless

300mAh Li-ion

Durata de viata: 2 zile

 

*Toate functionalitatile, functiile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv dar nemilitandu-se la beneficii, design, pret, componente, performanta, disponibilitate si capacitatile produsului pot fi schimbate fara obligatie de preaviz.

 

* Performanta bateriei poate varia in functie de conditiile din retea, configurari si folosirea dispozitivului.

 

Bucuresti, 1 septembrie 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.