NVIDIA FleX ruleaza in premiera in jocul Killing Floor 2 (video)


Killing-Floor-2-Banner-Image             Tripwire Interactive si NVIDIA le-au pregatit o surpriza participantilor la PAX Prime din acest an. Acestia au oportunitatea de a juca Killing Floor 2 la standul NVIDIA (#252). Killing Floor 2 este primul joc care foloseste NVIDIA FleX pentru texturi moi si fluide – cu alte cuvinte, pentru actiune sangeroasa.

 

Killing Floor 2 este un joc co-op de tip ”survival” care poate fi jucat in conditii optime cu unitatile de procesare grafica NVIDIA si pune in valoare modul in care GameWorks poate imbunatati experienta de joc.

FleX este o tehnica de simulare bazata pe efecte vizuale in timp real. Efectele vizuale sunt create in mod conventional dintr-o combinatie de elemente, prin intermediul unor ”solvere” pentru corpuri rigide, fluide sau articole vestimentare.

 

FleX foloseste o reprezentare uniforma pentru toate tipurile de obiecte, ceea ce permite crearea unor efecte noi, prin care substante diferite pot interactiona natural intre ele. Scopul FleX este acela de a crea efecte in timp real care in mod normal erau randate doar in modul offline. Acesta noua tehnica le va permite developerilor sa isi foloseasca creativitatea la un nou nivel.

 

 30 August 2015, Bucuresti – NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.