Un clasic modern pentru reportaje – noul Canon EF 35mm f/1.4L II USM


L262 FRACanon prezinta astazi EF 35mm f/1.4L II USM, un nou obiectiv superangular din seria L, creat pentru fotografii profesionisti care doresc sa-si surprinda lumea dintr-o perspectiva naturala. Succesorul legendarului EF 35mm f/1.4L USM, noul obiectiv este primul din lume care beneficiaza de noul sistem optic Canon Blue Spectrum Refractive (sistem optic BR) – care asigura o calitate senzationala a imaginii intr-o varietate de scene – de la sport si stiri la nunti.

Obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM a fost construit plecând de la cerintele comunitatii Canon de fotografi profesionisti, si include o serie de tehnologii optice avansate, cu scopul de a furniza calitatea uimitoare a imaginii pe care profesionistii se asteapta sa o primeasca de la un obiectiv din seria L de la Canon. Acest obiectiv este primul care include sistemul optic BR, o tehnologie noua si inovatoare de la Canon, ce contine un material optic organic, construit la nivel molecular pentru a ajuta la reducerea semnificativa a aberatiilor cromatice si la producerea unor imagini mai clare – datorita abilitatii sale de a refracta lumina albastra. Sistemul optic BR este integrat intr-un element optic cu mai multe componente al obiectivului. Acesta, impreuna cu tratamentele optice performante de la Canon, inclusiv un tratament tip Subwavelength Structure Coating, ajuta obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM sa livreze rezultate cu un contrast imbunatatit si tot odata sa minimizeze efectele de flare si ghosting.

Imagini naturale, in stil reportaj, pentru fotografii profesionisti

Perfect pentru a oferi imaginilor suprinse senzatia de documentar, cu ajutorul distantei sale focale fixe grandangulare de 35 mm, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM este cea mai buna alegere atat pentru fotojurnalisti cat si pentru fotografii de nunti si de evenimente sportive. Datorita campului sau vizual grandangular, fotografii pot surprinde subiectii in habitatul lor natural si in contextul deplin al mediului inconjurator, totul fara distorsiuni. Pentru a compune portrete remarcabile si fotografii cu bokeh placut, diafragma rapida f/1.4 cu noua lamele poate fi utilizata pentru a controla adancimea campului vizual, precum si pentru a permite continuarea fotografierii dupa ce nivelul luminii incepe sa scada.

Pentru un raspuns rapid la o scena in plina desfasurare, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM foloseste un motor ultrasonic de tip inel pentru ajustarea foarte rapida si silentioasa a autofocusului. Un inel de focalizare manuala va permite sa faceti ajustari fine, in timp real, atat pentru fotografiere cat si pentru filmare.

Design-ul si constructia varfului de gama din seria L

Gandit pentru a rezista unor medii de lucru dificile si unei utilizari prelungite, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM se poate lauda cu design-ul consacrat si ADN-ul de constructie asociate obiectivelor varf de gama din seria L de la Canon. O protectie avansata impotriva intemperiilor si peliculele de fluor ajuta la protejarea obiectivului in conditii meteo potrivnice, iar corpul robust ii asigura durabilitatea.

 

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 35mm f/1.4L II USM:

  • Un camp vizual grandangular, cu o perspectiva naturala
  • Performanta superba in conditii de luminozitate scazuta si control precis al adancimii campului vizual
  • Stabileste noi standarde ale calitatii imaginii
  • Focalizare rapida si discreta
  • Puteti continua fotografierea chiar si in conditii potrivnice

Bucuresti, Romania, 27 august 2015 – Canon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.