Ericsson prezinta solutii TV si media de ultima generatie la IBC 2015, cel mai mare targ international dedicat industriei de profil


Ericsson IBC (1)

  • Ericsson va lansa noi solutii si servicii media care vor ajuta companiile sa-si concentreze atentia asupra consumatorilor din ce in ce mai conectati, odata cu transformarea industriei TV in era internetului
  • Ericsson va prezenta cele mai noi studii despre oportunitatile si provocarile industriei media si modurile în care companiile pot raspunde asteptarilor din ce in ce mai mari ale consumatorilor.

Pe masura ce televiziunea se indreapta spre era internetului si trece printr-un proces de transformare disruptiva fara precedent, lantul valoric traditional din media evolueaza intr-un nou ecosistem dinamic. In centrul acestor schimbari se afla consumatorul, mai ales datorita cresterii asteptarilor sale fata de cum ar trebui sa fie experienta TV in ziua de astazi.

Ericsson IBC 2015Ericsson (NASDAQ: ERIC) va dezvalui la IBC 2015, cel mai mare targ international dedicat industriei media, solutii TV si media de ultima generatie menite sa asigure satisfactia consumatorilor prin livrarea de experiente complete si personalizate, continut captivant si servicii in continua dezvoltare.

Mai mult decat atat, Ericsson îsi va consolida pozitia de lider pe piata de procesare video definita prin software prin lansari de solutii inovatoare, prezentand si modul în care arhitecturile cloud sunt influentate pozitiv de numarul tot mai mare de servicii ale companiei dedicate industriei. De asemenea, Ericsson va demonstra beneficiile solutiilor sale de integrare pentru companiile TV si media, portofoliu extins datorita achizitiilor unora dintre cele mai importante companii din industrie.

Ericsson va prezenta la IBC 2015:

  • Solutii pentru continut media din ce în ce mai interactiv, care vor maximiza valoarea programelor pentru detinatorii de drepturi TV si societatile de televiziune si care vor putea include grafica captivanta pentru sporturi, actualizari de portofoliu pentru titraj în timp real si asocierea de metadate.
  • Portofoliul companiei de solutii dedicate procesarii media care asigura flexibilitate, calitate si eficienta in gestionarea continutului media si care furnizeaza solutii de codificare, transport si livrare a continutului video. De asemenea, Ericsson va lansa solutii dedicate procesarii avansate si virtualizarii continutului video.
  • Servicii de media publishing, inclusiv gestionarea transmisiilor TV, si informatii despre lansarea noilor canale Ultra HD, impreuna cu toate functionalitatile pentru procesele de business, autentificarea consumatorului, facturare si date importante de analiza despre spectatori pentru a livra servicii de TV Anyware si OTT (over-the-top)
  • Solutii de transmisie video pentru arhivarea, optimizarea, stocarea, procesarea si optimizarea livrarii de continut video in retelele fixe si mobile IP, dar si actualizari la produsele dedicate sistemelor DVR cloud si VOD (video la cerere).
  • Capabilitati media pentru a oferi experiente cu adevarat personalizate pentru consumatori, inclusiv actualizari ale platformelor TV Ericsson.
  • Observatii importante din industria media, incluzand informatii interesante din studiul Ericsson ConsumerLab despre industria de TV si media, viziunea companiei pentru 2020 si, pentru prima data, sesiuni live de intrebari si raspunsuri cu expertii Ericsson.

„Suntem foarte mandri ca reprezentam un element cheie in evolutia industriei de TV si media catre era internetului, o era in care continutul video si TV va fi si mai personalizat, conectat, durabil”, a spus Elisabetta Romano, Vice President and Head of TV and Media, Ericsson. „Pe masura ce ne apropiem de Societatea Permanent Conectata, consumatorii din ce in ce mai conectati vor dicta agenda industriei si îi vor motiva pe clientii nostri sa-si concentreze eforturile spre a inova constant în materie de servicii si pentru a asigura loialitatea acestora. La IBC 2015, Ericsson va arata modul unic in care isi ajuta clientii sa raspunda provocarilor unei industrii in continua schimbare prin furnizarea de servicii de top si informatii esentiale despre atitudinile si comportamentul consumatorului de media.”

26 August, 2015, Bucuresti – Ericsson Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.