Philips a prezentat un nou monitor cu rezolutia 4K Ultra HD si diagonala de 32 inci


Philips BDM3275_1

Rezolutia 4K UHD reproduce fidel culorile cu ajutorul tehnologiei de reducere a scintilatiei

MMD, partener licentiat pentru monitoarele Philips, a lansat un nou display atragator cu rezolutie 4K Ultra High Definition (UHD). Display-ul Philips BDM3275UP este lansat intr-un context in care utilizatorii isi doresc din ce in ce mai mult sa foloseasca rezolutii mari, adaptate dimenisunilor mici ale ecranului. Utilizatorii se vor bucura de claritatea oferita de 4K UHD pentru divertisment bogat in detalii precum filme si jocuri, chiar si aplicatii office.

Philips BDM3275_2Philips BDM3275_4

Diagonala de 32 de inci

Cu rezolutia de 3,840 x 2,160 pixeli, tehnologia 4K ofera de patru ori mai multi pixeli per inci fata de rezolutia Full HD (1,920 x 1,080), deci si o calitate de patru ori mai buna a imaginii. Noul monitor Philips 4K UHD (Ultra High Definition) imbunatateste line-up-ul de ecrane la rezolutii foarte mari ale companiei, din care fac parte modelele de 28 inci si 40 inci. Modelul BDM3275UP este configurat pentru o experienta de vizionare memorabila. Monitorul dispune de o adancime de culoare de 10 biti pentru reproducerea naturala, fara gradatie a culorii, de tehnologia flicker free care regleaza luminozitatea si reduce efectul de scintilatie si de un panel avansat IPS-AHVA cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade, caracteristica ce le permite utilizatorilor sa se poata bucura de calitate imaginii din orice unghi.

Usor de conectat

Cu nenumarate optiuni de conectivitate super rapide precum Display Port pentru viteze de transfer de date de pana la 10.9 Gbps, tehnologia MHL pentru continut redat de pe device-uri mobile (in timp ce acestea se incarca simultan), port HDMI universal si USB 3.0, noul display este perfect pentru fisiere video si audio necompresate cu rata de refresh cu latenta zero la o claritate UHD 4K. Boxele stereo integrate ofera un sunet audio care va completa experienta de vizionare. Display-ul dispune de tehnologia MultiView, utilizatorii putand viziona simultan continut de pe doua dispozitive (PC si notebook, de exemplu) pe doua partitii separate ale ecranului. Datorita rezolutiei extrem de mari a UltraClear 4K, fiecare partitie este clara si luminoasa.

Philips BDM3275_3

Confort la munca

Datorita calitatii superioare a imaginii, utilizatorii vor putea sa petreaca mai mult timp in fața ecranului. Pentru a reduce riscul oboselii, display-ul dispune de tehnologia Smart ErgoBase ce permite ca monitorul sa fie inclinat si coborat aproape de nivelul biroului pentru un unghi confortabil de vizionare. Baza monitorului pastreaza in ordine cablurile, reducand dezordinea de pe birou cauzata de acestea.

Monitorul Philips de 32 inci cu rezolutie 4K va fi disponibil din luna iulie 2015.

Mai multe informatii despre monitorul Philips se gasesc aici.

 

Specificatii tehnice – Philips BDM3275UP:

LCD panel type, size IPS-AHVA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 32 inch / 81.3 cm
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Brightness uniformity 96% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
MultiView PIP/PBP mode, 2x devices
Connectivity ·         USB: USB 3.0 x 4 with B.C.1.2

·         Signal Input: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) – MHL x 1

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, FCC Class B, EAC, cETLus, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE

Bucuresti, 30 iunie 2015 – MMD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.